Spark
Fanka BB :)
Kuzynka sn urodziła 4700 [emoji44][emoji44][emoji44]czasem oby tylko 3 kilo moja prawie 4100 a u kolezanki 4500 [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzynka sn urodziła 4700 [emoji44][emoji44][emoji44]czasem oby tylko 3 kilo moja prawie 4100 a u kolezanki 4500 [emoji23]
Ja w poprzedniej non stop sny o zdradzie i utracie dziecka [emoji849] albo, że rodzę a nic nie mam dla dziecka [emoji1787]Spokojnie to tylko sen. W ciazy moga sie snic realistyczne sny. Mi sie wczoraj snilo ze maz mnie zdradza ale to tak realistycznie sie snilo ze siedzialam i patrzylam na niego i zastanawialam sie czy go profilaktycznie po łbie nie zdzielic [emoji14]
Kuzynka sn urodziła 4700 [emoji44][emoji44][emoji44]
Ja też, tym bardziej że troszkę plamię.. Pracuję teraz z domu, więc też mam pozycję półleżącą i nie podnoszę nic ciężkiego, łącznie z moim trzylatkiemCoraz więcej tych podobieństw Może tym razem będziemy mieć trochę łatwiej. Choć teraz też staram się jak najwiecej leżeć, bo nie wiem czemu poprzednie ciąże źle się kończyły. Jeśli dotrwam do drugiego trymestru i wszystko będzie ok, to zacznę więcej się ruszać
Jezu faktycznie!!! Ile ja się w tamtej ciąży (syn z października też) najadlam truskawek i czereśni [emoji7][emoji7]To niewiele przytyłaś. Super! Zazdroszczę Ja przytyłam ok. 20 kg. Nie jadłam słodyczy, ale miałam fazę na brzoskwinie i jakoś nie pomyślałam, że one też mają w sobie sporo cukru [emoji12] To kolejny plus porodu w październiku - trafiamy po drodze na okres świeżych warzyw i owoców [emoji846]
JA też mam zawsze szalone sny w ciąży, to chyba normalkaJa w poprzedniej non stop sny o zdradzie i utracie dziecka [emoji849] albo, że rodzę a nic nie mam dla dziecka [emoji1787]
No jej mówili, że 4000 będzie, a tu 700g pomyłki... Ale dała radę [emoji38]o kurcze, ja bym sie na takie cos nie porwała tamtą to 3 dni meczyli oksytocyną az w koncu lekarz powiedzial jak bedzie powyzej 4000 to rano ją biorą na stół.
A dodam, że drobina taka... 165 i 53kg [emoji38]o kurcze, ja bym sie na takie cos nie porwała tamtą to 3 dni meczyli oksytocyną az w koncu lekarz powiedzial jak bedzie powyzej 4000 to rano ją biorą na stół.
A dodam, że drobina taka... 165 i 53kg [emoji38]