reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja w pierwszej to sie dobrze ukrywalam ale to ze wzgledu na to ze bylam mlodziutka i glupiutka... 17 lat... zamiast powiedziec rodzicom to ukrywalam. Mimo ze poczatki byly nienajlepsze i padaly rozne pomysly tak pozniej nigdy nie odmowili pomocy i nie chce zeby byli zawiedzeni tym ze dowiaduja sie na koncu ( tak jak było z zareczynami i planowaniem slubu- na poczatku robilismy wszystko w tajemnicy przed nimi bo balismy sie reakcji - a mialam juz 23 lata )
Ja w tamtej ciąży to na maxa poszłam z nie mowieniem. Teraz też zakładam jakiś 5 miesiąc bo wcześniej teraz powiem.
Ale też mi się nie spieszy różnie może być.
A mąż dalej nic nie wie:(
Teraz jesteśmy u rodziców więc też nie powiem w domu planuje wymyślić coś z prezentem

Piękny dzień dzisiaj
Słońce zimno tylko śniegu brakuje

reklama
WGL laski czytam o tych ogrodach i jestem przerażona... [emoji32][emoji32][emoji33] nie mam pojęcia jak ja to przeżyje, boję się tego cholernie [emoji33] A
ogólnie obudziłam się taka zaryczana że szok...
Dni po mi się że poronilam. Że byłam gdzie s w szpitalu i poszłam do toalety A tam na papierze takie grube skrzepy krwi. Masakra. Okropne. Muszę przeczytać co to że mamy bo jestem przerażona...

reklama
Spokojnie to tylko sen. W ciazy moga sie snic realistyczne sny. Mi sie wczoraj snilo ze maz mnie zdradza :) ale to tak realistycznie sie snilo ze siedzialam i patrzylam na niego i zastanawialam sie czy go profilaktycznie po łbie nie zdzielic [emoji14]
WGL laski czytam o tych ogrodach i jestem przerażona... [emoji32][emoji32][emoji33] nie mam pojęcia jak ja to przeżyje, boję się tego cholernie [emoji33] A
ogólnie obudziłam się taka zaryczana że szok...
Dni po mi się że poronilam. Że byłam gdzie s w szpitalu i poszłam do toalety A tam na papierze takie grube skrzepy krwi. Masakra. Okropne. Muszę przeczytać co to że mamy bo jestem przerażona...

Do góry