Verona26
Fanka BB :)
A Ty jak obie radzisz?
Trzymam za ciebie kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam za ciebie kciuki.
Jak długo siedzę w jednej pozycji lub długo chodzę, ale po położeniu mija zupełnieNie masz WGL boli brzucha? Bo mnie momentami tak boli że uhuhu.. [emoji32]
Ja nie mogę przestać palić. Źle się z tym czujeMoja mama z bratem moim mega wymiotowala. Do 6 miesiąca była tragedia. I jest chlopak[emoji4] Także pewnie nie ma reguły. Mnie WGL dzisiaj tak ciągnie do fajek że porażka. Nie nie sobie poradzić, chodzę taka rozdrazniona że nikt się do mnie odzywać nie może...
Z paczki a nawet 1.5 to dzis chyba 6 sztuka. Wiec nawet maz ze mnie dumnyA Ty jak obie radzisz?
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie ja mam wyrzuty sumienia od momentu zrobienia testu zapaliłam 3 papierosy czyli w sumie w ciągu tygodnia, a czasami to aż mnie trzesię żeby zapalić..Ograniczylam
Z paczki a nawet 1.5 to dzis chyba 6 sztuka. Wiec nawet maz ze mnie dumny
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie ja mam wyrzuty sumienia od momentu zrobienia testu zapaliłam 3 papierosy czyli w sumie w ciągu tygodnia, a czasami to aż mnie trzesię żeby zapalić..
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie ja mam wyrzuty sumienia od momentu zrobienia testu zapaliłam 3 papierosy czyli w sumie w ciągu tygodnia, a czasami to aż mnie trzesię żeby zapalić..
Dla mnie to jest porażka. Nie mam fajek w domu. WGL. Więc mi mega ciężko. Chce minie tak zw już wytrzymać nie mogę Ale obiecałam sobie że nie kupię [emoji58] Okrolne uczucie. Już patrzyłam nawet czy e-papierosy są szkodliwe i też działają jak zwykle więc nie ma sensu [emoji4] Ja mam chwilę że masakra A za chwilę się ogarniamni mówię jeszcze trochę i zapomnę o fajkach! [emoji4]
Mysle, że te bóle są też zależne od naszych predyspozycji jednakże dopóki nie są zbyt uciążliwe i nie trwają zbyt długo to nie ma czym sie martwić. U mnie bóle były około okresu i trwały 2 dni z przerwami teraz to czasami mnie zaboli jak się za szybko podniosę albo jakiś gwałtowny ruch zrobię. Bardziej czuje piersi. Chciałabym karmić piersią bo przy pierwszej ciąży niestety nie mogłam.