reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Moja mama z bratem moim mega wymiotowala. Do 6 miesiąca była tragedia. I jest chlopak[emoji4] Także pewnie nie ma reguły. Mnie WGL dzisiaj tak ciągnie do fajek że porażka. Nie nie sobie poradzić, chodzę taka rozdrazniona że nikt się do mnie odzywać nie może...
Ja nie mogę przestać palić. Źle się z tym czuje

Ograniczylam :)
A Ty jak obie radzisz?
Z paczki a nawet 1.5 to dzis chyba 6 sztuka. Wiec nawet maz ze mnie dumny :)

Ale pierwsza ciaza slabo szlo. Dopiero w polowie drastycznie ograniczylam. Ale tydzien przed pprodem sie zlamalam. Mialam jednego polamanego w portfelu sklejonego na czarna godzine :D

Mysle, że te bóle są też zależne od naszych predyspozycji jednakże dopóki nie są zbyt uciążliwe i nie trwają zbyt długo to nie ma czym sie martwić. U mnie bóle były około okresu i trwały 2 dni z przerwami teraz to czasami mnie zaboli jak się za szybko podniosę albo jakiś gwałtowny ruch zrobię. Bardziej czuje piersi. Chciałabym karmić piersią bo przy pierwszej ciąży niestety nie mogłam.

Dla mnie to jest porażka. Nie mam fajek w domu. WGL. Więc mi mega ciężko. Chce minie tak zw już wytrzymać nie mogę Ale obiecałam sobie że nie kupię [emoji58] Okrolne uczucie. Już patrzyłam nawet czy e-papierosy są szkodliwe i też działają jak zwykle więc nie ma sensu [emoji4] Ja mam chwilę że masakra A za chwilę się ogarniamni mówię jeszcze trochę i zapomnę o fajkach! [emoji4]
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie ja mam wyrzuty sumienia od momentu zrobienia testu zapaliłam 3 papierosy czyli w sumie w ciągu tygodnia, a czasami to aż mnie trzesię żeby zapalić..

No ja wczoraj czekajac na bete mialam wyrzuty ale wchodzily elegancko. Bo test byl slabo wiarygodny :)

Wszystko tez zalezy mysle od organizmu. Druga sprawa rzucanie od razu wcale nie jest podobni najlepszym pomyslem.
No ja mowie. Pierwsza ciaza dosc dlugo palilam. Corka zdrowa jak ryba.
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie ja mam wyrzuty sumienia od momentu zrobienia testu zapaliłam 3 papierosy czyli w sumie w ciągu tygodnia, a czasami to aż mnie trzesię żeby zapalić..

E-fajkow mam w domu kilka... ale zaraz pozniej mam mokry duszacy kaszel wiec odpada
Dla mnie to jest porażka. Nie mam fajek w domu. WGL. Więc mi mega ciężko. Chce minie tak zw już wytrzymać nie mogę Ale obiecałam sobie że nie kupię [emoji58] Okrolne uczucie. Już patrzyłam nawet czy e-papierosy są szkodliwe i też działają jak zwykle więc nie ma sensu [emoji4] Ja mam chwilę że masakra A za chwilę się ogarniamni mówię jeszcze trochę i zapomnę o fajkach! [emoji4]

reklama
No ja właśnie jestem gdzie s w terminie @. Apka pokazywała na jutro A brzuch bolał wczoraj mega i dziś trochę Ale nie tak jak wczoraj więc może apka zle wyliczył[emoji4]
Mysle, że te bóle są też zależne od naszych predyspozycji jednakże dopóki nie są zbyt uciążliwe i nie trwają zbyt długo to nie ma czym sie martwić. U mnie bóle były około okresu i trwały 2 dni z przerwami teraz to czasami mnie zaboli jak się za szybko podniosę albo jakiś gwałtowny ruch zrobię. Bardziej czuje piersi. Chciałabym karmić piersią bo przy pierwszej ciąży niestety nie mogłam.

Do góry