reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja jestem z Warszawy :) w pierwszej ciąży ciągnęło do kwaśnych rzeczy i wyszła córka i wszyscy mówili ze super wyglądam i tak się tez czułam i ze chłopak będzie na bank.[emoji85] teraz żadnych objawów ani zachcianek :)

Moja mama z bratem moim mega wymiotowala. Do 6 miesiąca była tragedia. I jest chlopak[emoji4] Także pewnie nie ma reguły. Mnie WGL dzisiaj tak ciągnie do fajek że porażka. Nie nie sobie poradzić, chodzę taka rozdrazniona że nikt się do mnie odzywać nie może...
Podobno słodkie i wymioty... z synem jak bylam w ciąży to ogórki i wszystko co takie kwaskowate i nie mialam wymiotów.

Moja mama z bratem moim mega wymiotowala. Do 6 miesiąca była tragedia. I jest chlopak[emoji4] Także pewnie nie ma reguły. Mnie WGL dzisiaj tak ciągnie do fajek że porażka. Nie nie sobie poradzić, chodzę taka rozdrazniona że nikt się do mnie odzywać nie może...
Trzymam kciuki za wytrwałość ☺️!!!!!!! To dla dzidziusia ☺️

Ostatniego papierosa zapalilam w niedzielę jak wyszłam z bety. Powiedziałam że to ostatni jak się okaże z jestem ciąży. I słowa dotrzymalam, ale dzisiaj już 3 dzień j ciągnie ogromnie W końcu paliłam 10nlat więc to nie takie proste [emoji32]

Trzymam kciuki za wytrwałość [emoji3526]!!!!!!! To dla dzidziusia [emoji3526]

reklama
Trzymam za ciebie kciuki. :)
Ostatniego papierosa zapalilam w niedzielę jak wyszłam z bety. Powiedziałam że to ostatni jak się okaże z jestem ciąży. I słowa dotrzymalam, ale dzisiaj już 3 dzień j ciągnie ogromnie W końcu paliłam 10nlat więc to nie takie proste [emoji32]

Do góry