Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja to samo[emoji1787]Ja podobnie jak wczoraj- padłam po południu na drzemkę, obudziłam się i dalej taka śpiąca jestem [emoji28]
Budzę się zmęczona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo[emoji1787]Ja podobnie jak wczoraj- padłam po południu na drzemkę, obudziłam się i dalej taka śpiąca jestem [emoji28]
A ja złapałam doła jakiegoś ...zaczęłam doszukiwać się nieprawidłowości w wielkości pęcherzyka i już mi się wszystkiego odechciało...Jak tam sie trzymacie? Ja chyba wrocilam z zaświatow.... zawieszona w czasie i przestrzeni, sprawdzalam lekarzy i w sumie nie wiem gdzie mi popoludnie ucieklo... wybaczcie ale nawet nie mam sily nadrobic tego co sie dzialo
Tez mam dylemat z lekarzem... Chce rodzic naturalnie po cesarce i boję się, że mój lekarz który wcześniej prowadził ciążę da mi skierowanie na cc kolejne "bo tak trzeba". Więc szukałam w swoim mieście lekarza który jest pro vbac i pracuje w szpitalu w którym chce rodzic ale termin najbliższy do Pani doktor to koniec marca plus ona przyjmuje prywatnie i bierze 150zl za wizytę a wiadomo, jeszcze badania itd... Teraz pomyślalam sobie ze może zamiast lekarza to wynajmę położna do porodu? To jest super opcja. U mnie w mieście 1000zl i położna jest ze mną cała ciążę, pomaga się przygotować do porodu i jest ze mną cały poród tylko dla mnie. Może to lepsza opcja?Jak tam sie trzymacie? Ja chyba wrocilam z zaświatow.... zawieszona w czasie i przestrzeni, sprawdzalam lekarzy i w sumie nie wiem gdzie mi popoludnie ucieklo... wybaczcie ale nawet nie mam sily nadrobic tego co sie dzialo
Mój też bierze 150 200 Ale będzie przy porodzie , załatwi co trzeba itpTez mam dylemat z lekarzem... Chce rodzic naturalnie po cesarce i boję się, że mój lekarz który wcześniej prowadził ciążę da mi skierowanie na cc kolejne "bo tak trzeba". Więc szukałam w swoim mieście lekarza który jest pro vbac i pracuje w szpitalu w którym chce rodzic ale termin najbliższy do Pani doktor to koniec marca [emoji33] plus ona przyjmuje prywatnie i bierze 150zl za wizytę a wiadomo, jeszcze badania itd... Teraz pomyślalam sobie ze może zamiast lekarza to wynajmę położna do porodu? [emoji848] To jest super opcja. U mnie w mieście 1000zl i położna jest ze mną cała ciążę, pomaga się przygotować do porodu i jest ze mną cały poród tylko dla mnie. Może to lepsza opcja?
Jeszcze poczekajcie chwilę, może ktoś ze staraczek jeszcze jednak dołączy będzie później taka opcja byłaby się jednak okazało, że są tam jakieś zaciążone?Dziewczyny podczytujące, jeśli któraś chciałaby do nas dołączyć, to pośpieszcie się, bo niedługo przejdziemy na zamkniętą konwersację i nie będzie już dodawania... dajcie się poznać, warto mieć taką grupę wsparcia
TznA ja złapałam doła jakiegoś ...zaczęłam doszukiwać się nieprawidłowości w wielkości pęcherzyka i już mi się wszystkiego odechciało...
No właśnie i tu mam ten dylemat no fajnie, że Pani doktor pracuje w tym szpitalu więc było by mi o wiele wiele lepiej jakby tam była. Choć też mój poród może się nie zgrać akurat z jej dyżurem i klapa . Nie wiem kurde. Położna wezme na pewno. Na 100% bo jestem ogromną panikara i muszę mieć kogoś z personelu medycznego kto będzie mi robił za "best friend" i monitorował co się dzieje pod kątem medycznym. Mam ogromną traumę po porodzie martwej córki kilka lat temu i boję się, że wpadnę tam w totalna panikęMój też bierze 150 200 Ale będzie przy porodzie , załatwi co trzeba itp