reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Normalnie teraz to sie zaczełam stresowac sylwestrem i tą 40 bo imprezy byly dość grube
emoji23.png
Myślę, że nie powinnaś się martwić. W latach naszych rodziców kobiety dowiadywaly się że są w ciąży po miesiącu braku okresu. W Tym czasie, piły, paliły nie robiły bety ani nie brały kwasu foliowego, a dzieci rodziły się zdrowe. Także spokojnie :)

Tak tak wiem, jednak boje się bo mogłam zaszkodzić.
Myślę, że nie powinnaś się martwić. W latach naszych rodziców kobiety dowiadywaly się że są w ciąży po miesiącu braku okresu. W Tym czasie, piły, paliły nie robiły bety ani nie brały kwasu foliowego, a dzieci rodziły się zdrowe. Także spokojnie :)

Tak tak wiem, jednak boje się bo mogłam zaszkodzić.
Wiesz,wydaje mi się, że to tak nie działa. W pierwszej ciąży stawaliśmy na głowie, wszystko z górnej półki, najlepsze suplementy ,jedzenie,a i tak ciąża się zatrzymała. Teraz zdecydowanie z duuuuzo większym dystansem do tego podchodzę i tak jest naprawdę lepiej 😊

No tak masz racje chyba dzis mam gorszy dzień bo zazwyczaj mysle realistycznie.. no dobra dziewczyny napisalam do Oli moze odpisze, a jak nie to i tak w środę będzie już wszystko wiadomo
Wiesz,wydaje mi się, że to tak nie działa. W pierwszej ciąży stawaliśmy na głowie, wszystko z górnej półki, najlepsze suplementy ,jedzenie,a i tak ciąża się zatrzymała. Teraz zdecydowanie z duuuuzo większym dystansem do tego podchodzę i tak jest naprawdę lepiej [emoji4]

W końcu w domu ;) jem pyszną fasolkę po bretońsku ;) Poza tym strasznie boli mnie brzuch. Dzisiejszy dzień zdecydowanie dał mi w kość ;( chyba zacznę jednak rozważać zwolnienie. Trudno najwyżej będę musiała zmienić pracę po macierzyńskim.

Ja na pewno to zrobie :) z reszta pracujemy w takim samym burdelu :)
W końcu w domu ;) jem pyszną fasolkę po bretońsku ;) Poza tym strasznie boli mnie brzuch. Dzisiejszy dzień zdecydowanie dał mi w kość ;( chyba zacznę jednak rozważać zwolnienie. Trudno najwyżej będę musiała zmienić pracę po macierzyńskim.

reklama
Ja się waham tylko ze względu na moje współpracownice. W tej chwili brakuje dwóch osób do obsadzenia grafiku. Jak odejdę to dziewczyny będą więcej w pracy niż w domu. Nie wiem, może jutro mi te myśli przejdą, bo dziś miałam bardzo ciężki dzień, ale niepokoją mnie bardzo bóle brzucha, które po takim dniu zdecydowanie bardziej odczuwam. Chyba wybiorę się szybciej do lekarza. Myślę, że ze względu na rodzaj pracy nie będzie mi robił problemów i wystawi zwolnienie. Trudno. Będzie afera, ale coś za coś
Ja na pewno to zrobie :) z reszta pracujemy w takim samym burdelu :)

Do góry