Mała Rybka
Fanka BB :)
BB czytam już od jakiegoś czasu przeczytałam cały wątek staraczek 2018 naszym rokiem tam były też fantastyczne dziewczyny. Aż w styczniu udało się i będę mamusią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BB czytam już od jakiegoś czasu przeczytałam cały wątek staraczek 2018 naszym rokiem tam były też fantastyczne dziewczyny. Aż w styczniu udało się i będę mamusią
Oczywiście mam 37lat Białystok mama 9letniego synka om 4 stycznia termin z apki 9 październik
Tak tak też się ucieszyłam jak ciebie zobaczyłam [emoji4]Oooo w koncu ktoś swój a nie cala reszta kraju
Witamy[emoji6]Chcę się do was dołączyć będę pazdziernikową mamą
Hej hej [emoji3526]Heeej! Dołączam do was dziewczyny [emoji3590] data z OM to 17.10 dziś odebrałam betę 27.77 [emoji2]