reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Mam dokładnie to samo i dzisiaj też śpię w staniku bo dziwi ranojak się podniosłam to myślałam że odpadna
Hej, dziewczyny[emoji846]jak mnie bolą piersi, sutki, ma - sa - kra! Już śpię w biustonoszu, ale zdjelam w dzień na chwilę żeby trochę oddechu złapały [emoji16]i tragedia każda styczność z materiałem nie do wytrzymania [emoji52]też tak macie??? Wczoraj zaczęłam 6tc [emoji846]

reklama
Przykro mi bardzo kochana! [emoji25][emoji25][emoji25] Trzymaj się tam! Napewno aniołek wybrał inna datę na przyjście na swiat! [emoji58] Ściskam mocno! [emoji173]
Musze się z wami pożegnać i poprosić o wykreślenie mnie z listy październikowych mam.
Zaczęłam krwawić więcej i byłam na pogotowiu, tam czekałam 7 godz aż przyjdzie ginekolog leczgdy zrobił usg to nieznalazł ciąży a test ciążowy jest już negatywny.

Ściskam was mocno i mam nadzieje że każda z was szczęśliwie dotrwa do końca ciąży w październiku będzie tulić swoje maleństwo.

Niestety nasz aniołek jest już w niebie

Bardzo mi przykro kochana :( trzymaj sie mocno ! Trzymam za Ciebie kciuki i wysylam duzo sily ...
Musze się z wami pożegnać i poprosić o wykreślenie mnie z listy październikowych mam.
Zaczęłam krwawić więcej i byłam na pogotowiu, tam czekałam 7 godz aż przyjdzie ginekolog leczgdy zrobił usg to nieznalazł ciąży a test ciążowy jest już negatywny.

Ściskam was mocno i mam nadzieje że każda z was szczęśliwie dotrwa do końca ciąży w październiku będzie tulić swoje maleństwo.

Bardzo mi przykro [emoji22] Trzymaj się!

Witam was serdecznie :) melduje się jako październikowa mama. W piątek robiłam test i dwie krechy jak nic. Aplikacja pokazuje termin 9.10.2020. To moje drugie dziecko, mam córeczkę urodzona w listopadzie 2018. Może spotkam jakąś listopadowa mamę z forum :)

Witamy!
Rozgosc się [emoji4]
Witam was serdecznie :) melduje się jako październikowa mama. W piątek robiłam test i dwie krechy jak nic. Aplikacja pokazuje termin 9.10.2020. To moje drugie dziecko, mam córeczkę urodzona w listopadzie 2018. Może spotkam jakąś listopadowa mamę z forum :)

IMG_1866.JPG

reklama
Przykro mi. Śle moc uścisków

Do góry