reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dokładnie ja też wolę jak szaleje przynajmniej wiem że jest wszystko dobrze 😊 Bo jak bywa dzień że jest mniej aktywny to już człowiek wariuje i wymyśla sobie w głowie głupoty 🤔🤔
Zgadza się...ja nawet raz pojechałam na IP bo nie czułam ruchów.... wystarczyło że położna zbadała tętno i powiedziała że wszystko jest ok i momentalnie znowu zaczekam czuć:) taka magia stresu i wkręcania sobie negatywnych myśli:)

A ja się zastanawiam co to znaczy "zbyt gwałtowne ruchy dziecka".... wyjaśnił wam lekarz? Bo mi mówi że trzeba zdać się na intuicję a moja spanikowana intuicja ma tendencję do zawodzenia :)

Hej dziewczyny !
Mam pytanie czy któraś z was spotkała się z bólem żeber w ciąży ? Od 2 dni bolą mnie lewa strona pod żebrami . Najgorzej jak sie schyle albo chce się przekręcić i przy dotyku

Hej dziewczyny !
Mam pytanie czy któraś z was spotkała się z bólem żeber w ciąży ? Od 2 dni bolą mnie lewa strona pod żebrami . Najgorzej jak sie schyle albo chce się przekręcić i przy dotyku
Tak, mnie dwa dni bolały zebra ale z prawej strony. Dziś już lepiej. Chyba dzidzia tam się tak ułożyła..

reklama
Do góry