reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Hej Madzia 😊 Jak się czujesz?

Hej 😊 Czuję się dobrze . Wiadomo teraz upały , to przy prostych czynnościach zaraz się męczę . Pól pleców i spuchniętw nogi to norma . Na zakupy śmigam wcześnie rano . Dzisiaj akurat mamy pochmurnie to pogoda dla mnie idealna 😆. Mała coraz częściej daje o sobie znać🥰 w środę mamy wizytę zobaczymy co nam Lekarz powie 😊

reklama
To koniecznie daj znać po wizycie ;)
Ja mam termin na 8 października i tez bedzie corka ;) są dni,że jest spokojna a są takie,że intensywnie sobie w brzuszku pływa;) cudowne uczucie.
U nas coś w końcu pada bo kilku dniach upału- ja nie jestem jakas mega wielka A tez sie męczyłam. Topiłam się na siedząco.

U nas w końcu od dziś pada deszcz to pogoda do życia. Jak jest tak gorąco to chodze w przewiewnych sukienkach , ale i tak jestem cała mokra. Mała najbardziej aktywna jest jak się położe , usiąde albo kładę się spać 😆 Dam znać będe też po wynikach bo robiłam krzywą cukrową . Mam nadzieję że wszystko jest w porządku 🥰

Tak, u mnie też najwięcej buszuje wieczorem jak się położę;)
Ja jestem przed krzywą.. W przyszłym tygodniu pojde ale dziś już zakupiłam w aptece proszek.. boję się jej jak diabli no wcinam ostatnio mnóstwo słodyczy ma stres..

Ja piłam cytrynową , dało sie wypić i było okey do 1h i do 1 badania . Potem zaczęło mnie mdlić , a na a korytarzu było duszno , okna otwarte , ale nic nie dawało . Przed przychodnią brak ławeczek i upał więc nie wiem co było gorsze ;)

Dziewczyny mam pytanie na wyborach skorzystałam z przywileju ciazowego zżeby wejsc bez kolejki na glosowanie. Pani ktora otwierala wrota poszła zapytać przewodniczącego komisji czy mogę wejść bez kolejki. Czy to jest może uregulowane ? Bo mam wrażenie że wzięłam ich trochę z zaskoczenia i nie wiem jak będzie za 2 tygodnie.

Hej :) jestem po wizycie u lekarza . Wyniki dobre , ciśnienie idealne . Krzywa cukrowa wyszła 81/141/109 także też jest dobrze. Zaczeliśmy 27 tydzień a mała waży już 1100 i jest bardzo ruchliwa 😊 termin porody według tego usg zmienił mi się na 27 września 😊

Hej :) jestem po wizycie u lekarza . Wyniki dobre , ciśnienie idealne . Krzywa cukrowa wyszła 81/141/109 także też jest dobrze. Zaczeliśmy 27 tydzień a mała waży już 1100 i jest bardzo ruchliwa 😊 termin porody według tego usg zmienił mi się na 27 września 😊
No to super😄😄 też bym chciała zeby mi sie termin zmienił na wrzesień heh 😁😁 Ja trz zaczęłam 27 tydzien dokladnie mam 27+4 😊😊

reklama
Do góry