reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Moja droga :)

Oczywiscie nie chodzi mi o wycieczki osobiste w celu spotkan i tak dalej, bo takie jak najbardziej popieram, tym bardziej ze część z nas mieszka w tych samych miastach lub tez blisko siebie, a niektore moze spotkaja sie na porodowkach:) Mam nadzieje ze fotki z wycieczek osobistych tego typu wrzucicie zebysmy mogly pozazdroscic [emoji23]Dalsze wycieczki rowniez popieram, gdyz z poprzedniej ciazy mam bardzo dobra znajoma z ktora w miare mozliwosci sie widujemy jak jestem w stolicy :)

Oczywiscie jak juz horror zwiazany z wirusem w koronie sie skonczy :)

W punkcie tym chodzi o "wycieczki" słowne, majace na celu "dokopanie komus". Jedna taka sytuacja miala miejsce i dostalam zgloszenie w wiadomosci prywatnej, stąd tez taki punkt :)

Mam nadzieje, ze moja odpowiedz jest wystarczajaca :) jak nie, dalej będę sie tlumaczyc z tego punktu.
@Rudaa94 a co to znaczy ten punkt ?
. Niemile widziane są” osobiste wycieczki” pomiędzy użytkowniczkami wątku i nie będą one tolerowane.

Co to te wycieczki? :)
Że zakaz spotkań ? Może jakieś by można było zorganizować jak już się to wszystko skończy

No i co do tego gdzie my będziemy to myślę że szybko się przeniesiemy na nowy bo ciężko jest pisać w 2 miejscach i mały to ma sens. Na dłuższą metę robi się to czasochlonne.
Z doświadczenia forumowego wiem że najgorzej jest jak się idea FB pojawia bo wtedy grupa się dzieli bo jest spora grupa która nie chce przejść a dla części pisanie w 2 miejscach jest bez sensu. Grupa która zostaje na BB robi się automatycznie mniejsza i wątek umiera lub siedzą na nim 8 osób

reklama
Moja droga :)

Oczywiscie nie chodzi mi o wycieczki osobiste w celu spotkan i tak dalej, bo takie jak najbardziej popieram, tym bardziej ze część z nas mieszka w tych samych miastach lub tez blisko siebie, a niektore moze spotkaja sie na porodowkach:) Mam nadzieje ze fotki z wycieczek osobistych tego typu wrzucicie zebysmy mogly pozazdroscic [emoji23]Dalsze wycieczki rowniez popieram, gdyz z poprzedniej ciazy mam bardzo dobra znajoma z ktora w miare mozliwosci sie widujemy jak jestem w stolicy :)

Oczywiscie jak juz horror zwiazany z wirusem w koronie sie skonczy :)

W punkcie tym chodzi o "wycieczki" słowne, majace na celu "dokopanie komus". Jedna taka sytuacja miala miejsce i dostalam zgloszenie w wiadomosci prywatnej, stąd tez taki punkt :)

Mam nadzieje, ze moja odpowiedz jest wystarczajaca :) jak nie, dalej będę sie tlumaczyc z tego punktu.
Aaaa takie coś
Ok to rozumiem:)
Dzięki za wyjaśnienie

Słońce wejdź przez stronę internetową na wiadomości kliknij w link otworzy się tobie wątek priv najlepiej coś napisz i przejdź do apki tam w zakładce "watki w ktorych pisałaś " powinien się wyświetlić też wątek priv

Słońce wejdź przez stronę internetową na wiadomości kliknij w link otworzy się tobie wątek priv najlepiej coś napisz i przejdź do apki tam w zakładce "watki w ktorych pisałaś " powinien się wyświetlić też wątek priv
I w przeglądarce od razu sobie kliknij "obserwuj wątek", to będziesz mieć go w subskrybowanych

reklama
Do góry