Urodził się 19 października czyli równo tydzień wcześniejTo jesteśmy tak samoa synek kiedy się urodził w czasie tego 26 października czy może wcześniej lub później
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Urodził się 19 października czyli równo tydzień wcześniejTo jesteśmy tak samoa synek kiedy się urodził w czasie tego 26 października czy może wcześniej lub później
U mnie samo usg pewnie z 10 minut, myślę że nie dłużejSuper,że wszystkie badania wychodzą dobrze:-) Tylu chłopców już się pokazalo:-)
Ile U Was trwało USG?
Ja mam jutro...już sie zaczynam stresowac:-)
Mi też się to wydaje dużo jak na 3 dniu mnie je się mało mięsa, nie jadamy raczej wędlin, nie ma słodyczy,c napojów, soków. Także mi wychodzi zdecydowanie mniej
Ja czekam do poniedziałku jakoś stresu nie mam ale już bym chciała być po
Mi też się to wydaje dużo jak na 3 dniu mnie je się mało mięsa, nie jadamy raczej wędlin, nie ma słodyczy, napojów, soków. Także mi wychodzi zdecydowanie mniej. A teraz jak mąż jeździ na zakupy tylko raz w tygodniu to w ogóle się okazało, że ja po prostu kupuje niepotrzebne pierdoły i idzie więcej pieniędzy wtedy [emoji85]
Ja juz wrzucam kilka informacji na watek prywatnyZostajemy na tym wątku czy przenosimy sie na ten prywatny?
u mnie jak maz robi zakupy to wydaje więcej bo kupi wedlin tyle ze muszę zameozic np do pizzy zeby sie nie zmarnowało i zawsze jakieś orzeszki czy papryczki dorzuci bo on lubi takie dodatki...
ale naprawde ciekawa jestem co jecie za 4500 miesięcznie?? [emoji16] moze u mnie za prosto jemy i nudnie to dajcie jakieś pomysły [emoji6]