Mała Rybka
Fanka BB :)
Tak to było ponad 9 lat temu na szczęście że nie przetrzymali mnie do poniedziałku. Masz rację to skandalSkandal, to późne żywienie po operacjach to jest jakiś mit z dawnych czasów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to było ponad 9 lat temu na szczęście że nie przetrzymali mnie do poniedziałku. Masz rację to skandalSkandal, to późne żywienie po operacjach to jest jakiś mit z dawnych czasów.
Ja to bym tak powiedziała, ale synuś zaraz mamusie powiadomi. Ona będzie pierwsza przede mną w szpitalu HeheNie no żarty chyba. Kazałabym jej nie wpuszczać. Zawsze możesz powiedzieć, że nie było miejsca na porodówce i jesteś w szpitalu 100km dalej i zapomniałaś jej o tym powiedzieć [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam 10+2 dzisiaj [emoji6] po wczorajszym usg termin na 26 czyli dokładnie taki sam jak z synkiem 2 lata temu [emoji6]
Mój teść i jego brat urodzili się tego tego samego dnia i miesiąca z różnicą 9 latO co ty gadasz. Było by fajowo
Macie jakieś sposoby na zgagę w ciąży ? Wolałabym nie brać leków żadnych ,nawet nie wiem czy można ?
Tak racja ale ja akurat przed pierwszym porodem nie dostałam tego zaświadczenia jakoś mało przekonywujące byłam.Dziewczyny, tokofobia czyli paniczny lęk przed porodem, lęk o życie swoje lub dziecka jest wskazaniem do cc, wystarczy wizyta i zaświadczenie od psychiatry. Może je podważyć tylko inny psychiatra, ginekolog nie.
Nie do końca taki mit jeśli chodzi o znieczulenie ogólneSkandal, to późne żywienie po operacjach to jest jakiś mit z dawnych czasów.
Ok, dzięki , będę próbować . Nigdy nie miałam z tym problemu , a teraz co rusz mimo , że nie jem z okazji ciąży dużo bo apetyt na razie mam obniżony...ale zauważyłam , że po niektórych rzeczach zgaga się nasila ,więc odstawiłam je.Kefir, migdaly, kisiel z siemienia lnianego, spanie z głową wysoko. Są jakieś pozycje jogi, które łagodzą zgagę. Ja w 3 trymestrze brałam gaviscon bo już miałam dość. Najczęściej pomagał
Mój teść i jego brat urodzili się tego tego samego dnia i miesiąca z różnicą 9 lat
Macie jakieś sposoby na zgagę w ciąży ? Wolałabym nie brać leków żadnych ,nawet nie wiem czy można ?