reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja mieszkam w lesie 😂 Moj kot w sobote zastanawial sie czy zlamac zasady kwarantanny 😂 I doceniam to podwórko na prawde, choc bardziej stadne stworzenie ze mnie i czulam sie jak ryba w wodzie w bloku w ktorym sie wychowalam ♥️ Ale poszlam za Mężem i jego upodobaniem do odludzia

Załączniki

• IMG_20200329_105227.jpg
    IMG_20200329_105227.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 103
reklama
Ja mieszkam w lesie 😂 Moj kot w sobote zastanawial sie czy zlamac zasady kwarantanny 😂 I doceniam to podwórko na prawde, choc bardziej stadne stworzenie ze mnie i czulam sie jak ryba w wodzie w bloku w ktorym sie wychowalam ♥ Ale poszlam za Mężem i jego upodobaniem do odludzia
Ja właśnie też poszłam za mężem no ale jak już się kwarantanna skończy to jak wylecę z domu haha to dwa tygodnie nie wrócę haha ja kocham miasto i lubię tłoki ludzi do tego stopnia że przedświąteczne zakupy w supermarketach , kolejki itp uwielbiam wręcz 😂

ja kiedyś tez lubilam markety a teraz wręcz nue nawidzę zakupów i co mogę zamawiam przez neta, wieksze zakupy raz na 2-3 miesiące... my mamy dzualke na wsi i planujemy tam maly domek oby jak najszybciej... marzy mi sie kuchnia z wyjsciem na taras [emoji4]
Ja właśnie też poszłam za mężem no ale jak już się kwarantanna skończy to jak wylecę z domu haha to dwa tygodnie nie wrócę haha ja kocham miasto i lubię tłoki ludzi do tego stopnia że przedświąteczne zakupy w supermarketach , kolejki itp uwielbiam wręcz [emoji23]

Ja mieszkam w lesie 😂 Moj kot w sobote zastanawial sie czy zlamac zasady kwarantanny 😂 I doceniam to podwórko na prawde, choc bardziej stadne stworzenie ze mnie i czulam sie jak ryba w wodzie w bloku w ktorym sie wychowalam ♥ Ale poszlam za Mężem i jego upodobaniem do odludzia
Cudowny kot i cudowny widok za oknem! My po wykończeniu domu też mamy całą ścianę lasu za domem. Ale do jesieni musimy przesiedziec jeszcze w bloku.

Myślę, że doświadczony lekarz wykonujący na co dzień genetyczne USG jest w stanie określić płeć dziecka.
W pierwszej ciąży ( a było to16 lat temu) wykonywałam USG genetyczne w 16 tyg. ciąży.
Poza bardzo dokładnym badaniem i prawidłowym określeniem płci lekarz wskazał datę porodu.
I tego właśnie dnia urodziłam [emoji41]

Zmusiłam się do sprzątania.
Brzuch pobolewa, ale podczas odkurzania przestał.
Może ten ból to kara za leżenie? [emoji16]
Klony zjadły obiad a ja płynę dalej na tej fali wznoszącej. Bo jak siądę to nie wstanę [emoji39]

Ja mam dziś straszny niż. Do niczego nie porafie sie zmusic. Spac mi sie chce. W sumie od kilku dni już tak mam. No i jeszcze alergia zaczyna coraz bardziej dawać sie we znaki. Boje sie myśleć co będzie w maju/ czwrwcu- to moje apogeum alergii

Ja rok temu z bloku w Warszawie przenioslam się do małego domku na wsi.
I tu mi dobrze 😀. Nie wrocilabym do miasta/bloku.

Co do wagi to w poprzednich ciazach tylam ok 15 kg. Nie wszystko udało się zgubić i tak od paru lat trzymam się wagi ok 68kg.
Teraz ważę już 2.5kg więcej i mam niezły brzuch. Aż się boję co będzie dalej 😱🤔

reklama
Do góry