reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

No miedzy 80% a 100% jest różnica i u Ciebie wyszla ta roznica :) jak tak patrze na wasze przewidywania to ja chce juz srody!!!!
Tak, wypiliśmy razem kawę, a później zgaduj zgadula hehe...Nie no lekarz zobaczył z usg,ale nie dawal mi gwarancji. Nie mam prentensji absolutnie, zdaje sobie sprawę, że na tak wczesnym etapie, to różnie może byc [emoji6]

reklama
Też mam ostatnio takie myśli. Niby bardzo chciałam dziewczynkę, ale mam dziwne przeczucie, że będzie drugi chłopak. Dowiem się niestety dopiero na połówkowym. O ile dobrze pójdzie
Ja też dopiero na połówkowych się dowiem, ale w sumie nawet mnie cieszy to oczekiwanie na płeć 😁😁

Jeszcze troche nauczania zdalnego to czeka nas oddzial zamkniety w szpitalu psychiatrycznym :D

Mloda nie ma talentu plastycznego wiec jej ostatnio szkic zrobilam do pokolorowania(ja tez beztalencie plastyczne). Jak mi przyniosla to pokolorowane to sie poplakalam... i to nie ze wzruszenia ... to juz byla bezsilnosc [emoji23]
Nie każdy musi mieć zdolności i wg mnie to te wszystkie zajęcia plastyczne są bez sensu bo takie dziecko nie lubi tego robić hahah ja osobiście też nie znoszę się babrać w tych klejach farbach itp

Mnie zawsze mama ratowala z pracami plastycznymi :) te nauczanie zdalne to tragedia....
Nie każdy musi mieć zdolności i wg mnie to te wszystkie zajęcia plastyczne są bez sensu bo takie dziecko nie lubi tego robić hahah ja osobiście też nie znoszę się babrać w tych klejach farbach itp

Heh ja w pierwszej ciazy nie chcialam wiedziec, ale bardzo marzylam o dziewczynce i marzenie sie spelnilo ♥️ Teraz niby obojetnie, ale po cichu marze o powtórce 😁 Ale fajne sa takie badania, obstawiania no i tez jak Paulina musze sie mentalnie przestawic, zeby "rozczarowania" nie bylo

No u mnie mama cos tam umie, ojciec inzynier wiec tez jakis dryg ma.... a ja to chyba po listonoszu [emoji23]
No właśnie moja mama też jest uzdolniona plastycznie bo wykonuje ręcznie kartki i ustraja sale na wesela itp i w ogóle umie i malować i szkicować a ja nie w ząb nie odziedziczyłam hhhaa

No u mnie mama cos tam umie, ojciec inzynier wiec tez jakis dryg ma.... a ja to chyba po listonoszu [emoji23]
Wgl apropo tego zdalnego nauczania to mam syna w przedszkolu w 3latkach i też musimy robić zadania w kartach pracy i różne plastyczne bzdety i robić zdjęcia i wysyłać heh masakra jakaś

reklama
Do góry