reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

No miedzy 80% a 100% jest różnica i u Ciebie wyszla ta roznica :) jak tak patrze na wasze przewidywania to ja chce juz srody!!!!
Tak, wypiliśmy razem kawę, a później zgaduj zgadula hehe...Nie no lekarz zobaczył z usg,ale nie dawal mi gwarancji. Nie mam prentensji absolutnie, zdaje sobie sprawę, że na tak wczesnym etapie, to różnie może byc [emoji6]

reklama
Też mam ostatnio takie myśli. Niby bardzo chciałam dziewczynkę, ale mam dziwne przeczucie, że będzie drugi chłopak. Dowiem się niestety dopiero na połówkowym. O ile dobrze pójdzie
Ja też dopiero na połówkowych się dowiem, ale w sumie nawet mnie cieszy to oczekiwanie na płeć 😁😁

Jeszcze troche nauczania zdalnego to czeka nas oddzial zamkniety w szpitalu psychiatrycznym :D

Mloda nie ma talentu plastycznego wiec jej ostatnio szkic zrobilam do pokolorowania(ja tez beztalencie plastyczne). Jak mi przyniosla to pokolorowane to sie poplakalam... i to nie ze wzruszenia ... to juz byla bezsilnosc [emoji23]
Nie każdy musi mieć zdolności i wg mnie to te wszystkie zajęcia plastyczne są bez sensu bo takie dziecko nie lubi tego robić hahah ja osobiście też nie znoszę się babrać w tych klejach farbach itp

Mnie zawsze mama ratowala z pracami plastycznymi :) te nauczanie zdalne to tragedia....
Nie każdy musi mieć zdolności i wg mnie to te wszystkie zajęcia plastyczne są bez sensu bo takie dziecko nie lubi tego robić hahah ja osobiście też nie znoszę się babrać w tych klejach farbach itp

Heh ja w pierwszej ciazy nie chcialam wiedziec, ale bardzo marzylam o dziewczynce i marzenie sie spelnilo ♥️ Teraz niby obojetnie, ale po cichu marze o powtórce 😁 Ale fajne sa takie badania, obstawiania no i tez jak Paulina musze sie mentalnie przestawic, zeby "rozczarowania" nie bylo

No u mnie mama cos tam umie, ojciec inzynier wiec tez jakis dryg ma.... a ja to chyba po listonoszu [emoji23]
No właśnie moja mama też jest uzdolniona plastycznie bo wykonuje ręcznie kartki i ustraja sale na wesela itp i w ogóle umie i malować i szkicować a ja nie w ząb nie odziedziczyłam hhhaa

No u mnie mama cos tam umie, ojciec inzynier wiec tez jakis dryg ma.... a ja to chyba po listonoszu [emoji23]
Wgl apropo tego zdalnego nauczania to mam syna w przedszkolu w 3latkach i też musimy robić zadania w kartach pracy i różne plastyczne bzdety i robić zdjęcia i wysyłać heh masakra jakaś

reklama
Do góry