reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mnie czasami ciągnie jak na okres... Ale już bardzo rzadko. Teraz trochę ciągnie od 2 dni Ale jestem w okresie około miesiaczkowym
Pobolewa Was jeszcze brzuch od czasu do czasu? Mnie od 2 dni właśnie kilka razy w ciągu dnia boli brzuch. Po bokach w okolicy jajnikow oraz w dole trochę jakby okresowo [emoji17]

Mi ginekolog mówiła że jeśli pierwszy szedł kiepsko duża szansa że drugi też taki będzie dlatego ona mi proponuje cc.A Ty jak ostatecznie urodziłas?
Ja na temat porodu jeszcze w ogóle z lekarką nie rozmawiałam.. 7 dni po terminie zgłosiłam sie do szpitala rano, po południu wlozyli mi balonik, który przebił mi pęcherz bo wody zaczeły się sączyc, rozwarcia brak, dali oksytocyne, mały po 6 h był po drugiej stronie. Więc w sumie nie tak źle, tylko samo zacząć sie po prostu nie chciało

reklama
Ja łykam Symvital mama. Pan tabletka ma fajny artykuł o witaminach dla kobiet w ciąży.
Czytałam ten jego artykuł i wtedy zdecydowałsm się na Duphavit. Biore go caly czas ale troche dziwi mnie że nie jest napisane na który trymestr on jest...? Nie ma rozróżnienia na pierwszy i dalsze. A skład prosty, chyba 5 witamin i tyle. Ja chce brać cos prostego, bo nie chce klocuszka urodzic 😥 syn ważył 4050 g a drugie dzieci czesto większe, w dodatku drugi syn 😱

Do góry