reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Witam, chciałabym dołączyć do was 😊 Jestem w 13 tyg ciąży i mam termin na 5 października 😊 Do tej pory było wszystko dobrze ale w piątek na wieczór dostała plamienia trwało to tylko przez chwilę później było ok a dzisiaj jak wstałam miałam obfite uplawy. Jutro z rana będę szła do lekarza mam nadzieję że mnie przyjmie. Czy któraś z was miała podobny problem strasznie się boje i denerwuje.
Ale nie martw się 😊 będzie dobrze jeśli to tylko chwilę trwało to pewnie nic takiego ale lepiej skonsultować z lekarzem

reklama
Moja 3,5 latka ostro zareagowała 😂 mówimy że mama ma w brzuszku dzidziusia i że będzie miała brata lub siostre ,a ona na to w płacz, nerwy ,zdjęcie z USG wyrzuciła do kosza ,ale na szczęście po godzinie jej przeszło i teraz już jest zainteresowana,odklada dla dzidziusia misie,mówi że się nim będzie opiekować,głaskać po główce i pomagać mamie.Ale sama nie podejmuje tego tematu,dopiero jak my zaczniemy to się wypowiada - na szczęście już pozytywnie 😊
Aha i to ona przekazywał rodzinie wiadomość- ,,Nasza mama ma w brzuszku dzidziusia,,❤

Tz. Jak poszłam do toalety nawet trochę ich było taka większą plama tak były to kolor brunatny a później tylko miałam plamki małe a tak już za godzinę nie miałam nic do tej pory oprócz tych upławów
Ja miałam tak dwa razy i utrzymywało się parę godzin oczywiście też panikowalam ale się okazało że to z nadzerki, można też mieć plamienia w okresie spodziewanych miesiączek . Są różne przyczyny a jeśli ani brzuch nie bolał ani nic to pewnie wszystko ok 😉

Ja miałam tak dwa razy i utrzymywało się parę godzin oczywiście też panikowalam ale się okazało że to z nadzerki, można też mieć plamienia w okresie spodziewanych miesiączek . Są różne przyczyny a jeśli ani brzuch nie bolał ani nic to pewnie wszystko ok 😉
Brzuch mnie bolał ale przez chwilę i właśnie w ten dzień miałabym dostać okres może faktycznie od tego.

Pobolewa Was jeszcze brzuch od czasu do czasu? Mnie od 2 dni właśnie kilka razy w ciągu dnia boli brzuch. Po bokach w okolicy jajnikow oraz w dole trochę jakby okresowo 😔

reklama
Do góry