Anchesenapaton
Fanka BB :)
A ja od rana nie mogę się zebrać by zrobić cokolwiek konstruktywnego. Zresztą strasznie dokuczają mi zatoki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlsanie wyslalam lubego do pracy wiec biorę się za ogarnianie tarasu.. dzieci sprzedane wiec czas zaczerpnac słońca i świeżego powietrza, a przy okazji zrobić cos pożytecznego..
Niestety Koronawirus wygrał i młodego I Komunia przeniesiona na wrzesień.. co oznacza, że bede się toczyć, a nie świętować... ehh
No i ja czekam na jakąś decyzję ws komuni synka i będziemy się pewnie toczyć hihi
Moj młody bedzie mial 13 wrzesnia data średnia bo to 10 rocznica smierci mojej mamy i do tego 2 tyg przed porodem wg usg, a ze mlodego urodzilam równo tydzien przed terminem to naprawdę bede na ostatnich nogach
Ale mi ochoty narobilas na mamusiowego murzynka [emoji7][emoji3059]Rudaa94 zrobiłam polowy porcji i dalam troche mniej cukru.. jest tak puszysty ze maż mówi ze upiekłam mech [emoji23][emoji23] napewno będę powtarzać z rodzynkami [emoji4]Zobacz załącznik 1098316
A no tak to ja rozumiem Cię nic fajnego komunia w rocznicę śmierci. Ciekawe na kiedy umnie przełożą? Modliłam się na koniec czerwca ale nie wiadomo nic