reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja się dowiem na drugim prenatalnym dopiero, więc pewnie ostatnia z Was 😁😁 Ale tak bardzo zależy mi na zdrowiu tego malucha i donoszeniu ciąży, że staram się w ogóle o płci nie myśleć i nawet się cieszę, że będę troszkę dłużej czekać 😁😁
Nie no wiadomo, aby było zdrowe! A cała reszta to tylko dodatek :)

Ja bym zwariowała mając 100% wynik płci i nie sprawdzając go. Gdyby moj mi takie cyrki robił to bym sprawdziła a jemu się nie przyznała. Tym bardziej, że dzieci czasem plataja figle do samego końca i w 20 tygodniu dr powie ci że np.dziewczynka a za 4 tygodnie "Wacka" wam pokaże. Może płeć nie jest najważniejsza ale ja bym bardzo chciała wiedzieć.

Ja bym zwariowała mając 100% wynik płci i nie sprawdzając go. Gdyby moj mi takie cyrki robił to bym sprawdziła a jemu się nie przyznała. Tym bardziej, że dzieci czasem plataja figle do samego końca i w 20 tygodniu dr powie ci że np.dziewczynka a za 4 tygodnie "Wacka" wam pokaże. Może płeć nie jest najważniejsza ale ja bym bardzo chciała wiedzieć.
Ja tak samo! Co innego czekać na badanie, a co innego mieć dokument w domu i nie móc zobaczyć. Ja bym psychicznie nie dała rady 🤣

reklama
Do góry