reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Nie widzę żeby się dało skopiować, tu masz nazwę na fb
Screenshot_20200324-142430.jpeg

Dziewczyny, czy któraś miała już usg genetyczne?? Ja mam w środę ale boję się, że odwolaja w związku z wirusem, co myślicie? Jutro tam zadzownie, bo miała dzwonić sekretarka na wywiad przed wizytą, tak mówił lekarz przy rejestracji ale cisza do tej pory
Hej, ja mam jutro prenatalne, potwierdzili mi dzisiaj z przychodni więc na szczęście się odbędą.

Witam nowe dziewczyny, sporo nas się już zebrało :)

Ja karmiłam piersią prawie rok. Miałam wrażenie, że samo tak się stało, naturalnie. Mały mniej ssał, piersi zrobiły mi się bardzo małe w pewnym momencie (mniejsze niż przed ciążą... :/) Parę razy używaliśmy butelki, bo jeździłam na szkolenia, ale to już miał skończone 5-6 miesięcy.
Teraz też bardzo chciałabym karmić piersią dłużej, nie widzę innej opcji, po prostu dlatego, że to bardzo lubię, ale już syn nauczył mnie, że będzie jak ma być, a nie tak jak ja sobie to zaplanuję... także się nie spinam.
A piersi już Wam urosły? U mnie w pierwszej ciąży, jak i teraz pierwszy symptom ciążowy to były piersi - ciężkość, ból, ciągnięcie i ich powiększanie się. Mój najbardziej charakterystyczny objaw to ciągnący ból piersi w nocy jak przekręcam się z boku na bok.
O tak piersi to dopiero ból i rosną jak szalone staniki juz tylko sportowe

Jestes na liscie ale brak u ciebie daty ostatniej @ oraz terminu porodu wg usg.. nie wiem czy dobrze pamiętam ale u ciebie chyba byla sytuacja z tym nie jasna
Hej, ja nie mogę tabelki otworzyć :( i sprawdzić czy na niej jestem. Możecie mi wysłać tabelkę na priv bo mam tyle nadrabiania że nie wiem czy jej nie przeoczę znowu

Dodaje tabelkę w formie linku i zdjecia :

Prosimy o dokladna weryfikacje bo czas zamknac wątek.. na liscie jest nas ponad 70, a odzywa sie garstka.. nie chcemy nikogo skrzywdzic.
Screenshot_20200324-143423_Sheets.jpeg

reklama
Do góry