Spark
Fanka BB :)
Wczesna dziewczynka... [emoji38]I co obstawiają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczesna dziewczynka... [emoji38]I co obstawiają?
Ja też nie wiem gdzie ta tabelkaDZIEWCZYNY! Sprawdzcie czy jestescie na liscie @Karolina*87, bo na jej podstawie bedzie tworzony watek zamkniety. Kogo brakuje od razu dawajcie znac!
Hej, ja mam jutro prenatalne, potwierdzili mi dzisiaj z przychodni więc na szczęście się odbędą.Dziewczyny, czy któraś miała już usg genetyczne?? Ja mam w środę ale boję się, że odwolaja w związku z wirusem, co myślicie? Jutro tam zadzownie, bo miała dzwonić sekretarka na wywiad przed wizytą, tak mówił lekarz przy rejestracji ale cisza do tej pory
O tak piersi to dopiero ból i rosną jak szalone staniki juz tylko sportoweJa karmiłam piersią prawie rok. Miałam wrażenie, że samo tak się stało, naturalnie. Mały mniej ssał, piersi zrobiły mi się bardzo małe w pewnym momencie (mniejsze niż przed ciążą... :/) Parę razy używaliśmy butelki, bo jeździłam na szkolenia, ale to już miał skończone 5-6 miesięcy.
Teraz też bardzo chciałabym karmić piersią dłużej, nie widzę innej opcji, po prostu dlatego, że to bardzo lubię, ale już syn nauczył mnie, że będzie jak ma być, a nie tak jak ja sobie to zaplanuję... także się nie spinam.
A piersi już Wam urosły? U mnie w pierwszej ciąży, jak i teraz pierwszy symptom ciążowy to były piersi - ciężkość, ból, ciągnięcie i ich powiększanie się. Mój najbardziej charakterystyczny objaw to ciągnący ból piersi w nocy jak przekręcam się z boku na bok.
Ja też nie wiem gdzie ta tabelka
Hej, ja nie mogę tabelki otworzyć i sprawdzić czy na niej jestem. Możecie mi wysłać tabelkę na priv bo mam tyle nadrabiania że nie wiem czy jej nie przeoczę znowu
A lekarz już obstawiał plec u Ciebie ?Wczesna dziewczynka... [emoji38]
Trzymam kciuki.Hej dziewczyny! Ja dziś o 16.30 mam lekarza i będzie to moja i fasolki chwila prawdy. Do tego wezmę te wyniki z TSH i zobaczymy co będzie... bardzo się boję... jeszcze jakby tego było mało to brzuch mnie coś dziś pobolewa :-(