Spark
Fanka BB :)
Wczesna dziewczynka... [emoji38]I co obstawiają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczesna dziewczynka... [emoji38]I co obstawiają?
Ja też nie wiem gdzie ta tabelkaDZIEWCZYNY! Sprawdzcie czy jestescie na liscie @Karolina*87, bo na jej podstawie bedzie tworzony watek zamkniety. Kogo brakuje od razu dawajcie znac!
Hej, ja mam jutro prenatalne, potwierdzili mi dzisiaj z przychodni więc na szczęście się odbędą.Dziewczyny, czy któraś miała już usg genetyczne?? Ja mam w środę ale boję się, że odwolaja w związku z wirusem, co myślicie? Jutro tam zadzownie, bo miała dzwonić sekretarka na wywiad przed wizytą, tak mówił lekarz przy rejestracji ale cisza do tej pory
O tak piersi to dopiero ból i rosną jak szalone staniki juz tylko sportoweJa karmiłam piersią prawie rok. Miałam wrażenie, że samo tak się stało, naturalnie. Mały mniej ssał, piersi zrobiły mi się bardzo małe w pewnym momencie (mniejsze niż przed ciążą... :/) Parę razy używaliśmy butelki, bo jeździłam na szkolenia, ale to już miał skończone 5-6 miesięcy.
Teraz też bardzo chciałabym karmić piersią dłużej, nie widzę innej opcji, po prostu dlatego, że to bardzo lubię, ale już syn nauczył mnie, że będzie jak ma być, a nie tak jak ja sobie to zaplanuję... także się nie spinam.
A piersi już Wam urosły? U mnie w pierwszej ciąży, jak i teraz pierwszy symptom ciążowy to były piersi - ciężkość, ból, ciągnięcie i ich powiększanie się. Mój najbardziej charakterystyczny objaw to ciągnący ból piersi w nocy jak przekręcam się z boku na bok.
Ja też nie wiem gdzie ta tabelka
Hej, ja nie mogę tabelki otworzyći sprawdzić czy na niej jestem. Możecie mi wysłać tabelkę na priv bo mam tyle nadrabiania że nie wiem czy jej nie przeoczę znowu
A lekarz już obstawiał plec u Ciebie ?Wczesna dziewczynka... [emoji38]
Trzymam kciuki.Hej dziewczyny! Ja dziś o 16.30 mam lekarza i będzie to moja i fasolki chwila prawdy. Do tego wezmę te wyniki z TSH i zobaczymy co będzie... bardzo się boję... jeszcze jakby tego było mało to brzuch mnie coś dziś pobolewa :-(