Spark
Fanka BB :)
Może Walaszak - Gruszka? [emoji3526]Ha, no to się wyrwałam ) 8 kwietnia mam, jestem zapisana do jakiejś kobietki dwojga nazwisk, ale zabij, nie pamiętam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Walaszak - Gruszka? [emoji3526]Ha, no to się wyrwałam ) 8 kwietnia mam, jestem zapisana do jakiejś kobietki dwojga nazwisk, ale zabij, nie pamiętam..
Endo przyjmują zdalnie, recepty też elektroniczne, nic się nie martw, zapiszesz się Co do wyniku to dostaniesz leki i nic się dziecku nie stanie. Ja zaraz po zapłodnieniu przed terminem @ miałam już 4,321. W ciągu miesiąca po zwiększeniu dawki spadło do 0,67 Będzie dobrze, serio!Jestem przerażona :-( jutro mam lekarza. Dziś byłam na badaniu krwi. I ogólnie OK, ale TSH za wysokie 4,89 :-( boję się bardzo. Przecież teraz przy tym koronawirusie to ja nigdzie endokrynolog nie znajdę :-(
Tylko co z tego, że zrobiły, skoro też teraz nie powiedzą Ci o plusach i minusach, bo jak widać nikomu jeszcze się nie przydała. Także wiedzą tyle co reszta [emoji6]Ok, dzięki. Mnie interesują tylko komentarze osób,które to zrobiły. Na zdanie reszty raczej nie patrzę. Porozmawiam jeszcze z moim lekarzem,bo on jest świetnym specjalistą. Jako pierwszy w Polsce w zeszłym miesiącu przeprowadził poród francuski, wiec pewnie będzie miał konstruktywne zdanie na ten temat [emoji6]
Ja nie jestem absolutnie przeciwnikiem, finansowo to też nie problem, tylko własnie nie do końca wierzę w użyteczność.. Ale wszystkim którzy się zdecydują, życzę żeby nigdy nie musieli z tego korzystać!Dla mnie takie masło maślane trochę, ale spoko. Zawsze są zwolennicy ,jak i przeciwnicy. Pewnie wszyscy by zrobili,gdyby nie koszty.
Już mnie któraś z kobietek oświeciła idę to jakieś babeczki z dwojgiem nazwisk, ale nie pamiętam do kogo.. I jakie procedury wdrożyli na czas pandemii?Ja już byłam w czwartek, właśnie u Sodowskiego [emoji3526] do kogo idziesz?
I mam nadzieję, że nigdy im się nie przyda. Chodziło mi bardziej o wybór pakietów czy wybór banku. Plusy i minusy znam.Tylko co z tego, że zrobiły, skoro też teraz nie powiedzą Ci o plusach i minusach, bo jak widać nikomu jeszcze się nie przydała. Także wiedzą tyle co reszta [emoji6]
Najlepiej chyba właśnie pogadać z lekarzem.
Polski Bank Komórek Macierzystych pakiet czerwony podstawowy, sama krew i do 18 r.ż.I mam nadzieję, że nigdy im się nie przyda. Chodziło mi bardziej o wybór pakietów czy wybór banku. Plusy i minusy znam.
Super!My rozważamy albo ten czerwony albo następny wraz ze sznurem. Ale przegadam to z lekarzem w kwietniu. Dzięki.Polski Bank Komórek Macierzystych pakiet czerwony podstawowy, sama krew i do 18 r.ż.
Gadałam właśnie z mężem i on znowu chce brać dla drugiego dziecka też
My z mężem przy pierwszym dziecku wybraliśmy pakiet przechowywania krwi i sznura. Krew jest przechowywana , niestety sznur się nie nadawał i w sumie nawet nie wiem dlaczego bo nikt nam nie wyjaśnił. Moim zdaniem jeśli ktoś ma środki (bo to drogie) to powinien przechowac.. wiem że to tylko do 18 i nie zawsze okaże się pomocne ale nie wybaczyłabym sobie gdyby mojemu dziecku przyplątało się chorobska na które te komórki mogłyby pomóc a ja bym tego nie zrobiła. Ale każdy ma prawo decydować o sobieOk, dzięki. Mnie interesują tylko komentarze osób,które to zrobiły. Na zdanie reszty raczej nie patrzę. Porozmawiam jeszcze z moim lekarzem,bo on jest świetnym specjalistą. Jako pierwszy w Polsce w zeszłym miesiącu przeprowadził poród francuski, wiec pewnie będzie miał konstruktywne zdanie na ten temat