reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Jestem przerażona :-( jutro mam lekarza. Dziś byłam na badaniu krwi. I ogólnie OK, ale TSH za wysokie 4,89 :-( boję się bardzo. Przecież teraz przy tym koronawirusie to ja nigdzie endokrynolog nie znajdę :-(
Endo przyjmują zdalnie, recepty też elektroniczne, nic się nie martw, zapiszesz się :) Co do wyniku to dostaniesz leki i nic się dziecku nie stanie. Ja zaraz po zapłodnieniu przed terminem @ miałam już 4,321. W ciągu miesiąca po zwiększeniu dawki spadło do 0,67 :) Będzie dobrze, serio! :)

Ok, dzięki. Mnie interesują tylko komentarze osób,które to zrobiły. Na zdanie reszty raczej nie patrzę. Porozmawiam jeszcze z moim lekarzem,bo on jest świetnym specjalistą. Jako pierwszy w Polsce w zeszłym miesiącu przeprowadził poród francuski, wiec pewnie będzie miał konstruktywne zdanie na ten temat [emoji6]
Tylko co z tego, że zrobiły, skoro też teraz nie powiedzą Ci o plusach i minusach, bo jak widać nikomu jeszcze się nie przydała. Także wiedzą tyle co reszta [emoji6]
Najlepiej chyba właśnie pogadać z lekarzem.

Dla mnie takie masło maślane trochę, ale spoko. Zawsze są zwolennicy ,jak i przeciwnicy. Pewnie wszyscy by zrobili,gdyby nie koszty.
Ja nie jestem absolutnie przeciwnikiem, finansowo to też nie problem, tylko własnie nie do końca wierzę w użyteczność.. Ale wszystkim którzy się zdecydują, życzę żeby nigdy nie musieli z tego korzystać!

Tylko co z tego, że zrobiły, skoro też teraz nie powiedzą Ci o plusach i minusach, bo jak widać nikomu jeszcze się nie przydała. Także wiedzą tyle co reszta [emoji6]
Najlepiej chyba właśnie pogadać z lekarzem.
I mam nadzieję, że nigdy im się nie przyda. Chodziło mi bardziej o wybór pakietów czy wybór banku. Plusy i minusy znam.

Witajcie:😄 też zostanę mama w październiku 2020 mam termin na końcówkę bo na 26.10🙂 fajnie że na forum jest taki wątek 😘 jest to moje drugie dziecko chociaż i tak się stresuje bo w sumie trzecia ciaza (druga ciążę poronilam) ale lekarz twierdzi że wszystko jest dobrze serduszko bije wyniki bardzo dobre i mam się zacząć cieszyć😘 mam nadzieję że uda się szczęśliwie donosić😍 w domu mam już 3 i pół letniego synka

reklama
Ok, dzięki. Mnie interesują tylko komentarze osób,które to zrobiły. Na zdanie reszty raczej nie patrzę. Porozmawiam jeszcze z moim lekarzem,bo on jest świetnym specjalistą. Jako pierwszy w Polsce w zeszłym miesiącu przeprowadził poród francuski, wiec pewnie będzie miał konstruktywne zdanie na ten temat 😉
My z mężem przy pierwszym dziecku wybraliśmy pakiet przechowywania krwi i sznura. Krew jest przechowywana , niestety sznur się nie nadawał i w sumie nawet nie wiem dlaczego bo nikt nam nie wyjaśnił. Moim zdaniem jeśli ktoś ma środki (bo to drogie) to powinien przechowac.. wiem że to tylko do 18 i nie zawsze okaże się pomocne ale nie wybaczyłabym sobie gdyby mojemu dziecku przyplątało się chorobska na które te komórki mogłyby pomóc a ja bym tego nie zrobiła. Ale każdy ma prawo decydować o sobie

Do góry