8Ania8
Fanka BB :)
To jest szansa, że w tym tygodniu już będzie. Pobierałaś w domu czy na miejscu?W środe 18.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest szansa, że w tym tygodniu już będzie. Pobierałaś w domu czy na miejscu?W środe 18.03
Ale są potrzebne dwie osoby i jakoś wywnioskowałam, że Ty Bez tego chyba nie dostaniemy wątku zamkniętego. Nie chciałabyś może? Dużo się tu udzielasz, robiłaś nam tabelkę, myślę, że będziesz super moderatorem @Karolina*87Nie slonce raczej nie, a bynajmniej nic Ruda nie pisała..
Ale są potrzebne dwie osoby i jakoś wywnioskowałam, że Ty Bez tego chyba nie dostaniemy wątku zamkniętego. Nie chciałabyś może? Dużo się tu udzielasz, robiłaś nam tabelkę, myślę, że będziesz super moderatorem
To jest szansa, że w tym tygodniu już będzie. Pobierałaś w domu czy na miejscu?
Ginekolog jutro Ci powinien przepisać euthyrox, nic się nie martw, szybko spadnie.Jestem przerażona :-( jutro mam lekarza. Dziś byłam na badaniu krwi. I ogólnie OK, ale TSH za wysokie 4,89 :-( boję się bardzo. Przecież teraz przy tym koronawirusie to ja nigdzie endokrynolog nie znajdę :-(
Jestem przerażona :-( jutro mam lekarza. Dziś byłam na badaniu krwi. I ogólnie OK, ale TSH za wysokie 4,89 :-( boję się bardzo. Przecież teraz przy tym koronawirusie to ja nigdzie endokrynolog nie znajdę :-(
Jestem przerażona :-( jutro mam lekarza. Dziś byłam na badaniu krwi. I ogólnie OK, ale TSH za wysokie 4,89 :-( boję się bardzo. Przecież teraz przy tym koronawirusie to ja nigdzie endokrynolog nie znajdę :-(