reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A ja dzis jak sie zbiore w sobie to jeszcze racuchy drozdzowe zrobie. Poki co walcze z obiadem. Placki ziemniaczane z gulaszem wegierskim. Na ostro to moze mi ryjek odetka [emoji23]

Ja też tu jestem dziewczyny i czytam, ale czuję się fatalnie, mdłości, wymioty, złe samopoczucie... jestem na l4 od 4tygodni bo nie dawałam rady.. :( mam nadzieję, że uda mi się wrócić na pracę zdalną od kwietnia. Dziś 11+2, w piątek mam usg, potwierdzone już przez rejestrację, ale potem muszę się jeszcze zapisać na prenatalne, mam nadzieję, że się uda! :)

Dziewczyny, czy któraś miała już usg genetyczne?? Ja mam w środę ale boję się, że odwolaja w związku z wirusem, co myślicie? Jutro tam zadzownie, bo miała dzwonić sekretarka na wywiad przed wizytą, tak mówił lekarz przy rejestracji ale cisza do tej pory
Zależy od danego punktu. Mi odwołali w dwóch miejscach, ostatecznie w lux med się udało.

Wszystkie nowe dziewczyny proszę o wiadomość priv z danymi... ostania @,termin porodu z usg, termin porodu z @, wiek, miejscowosc..

Dziewczyny ja może mam trochę inne podejście do życia ale wydaje mi się, że nawet czasami podpisanie komus dosadnie to nie jest kłótnia, wyrażenie swojej opinii to nie jest kłótnia, a tutaj czasami jak 2 osoby mają różne zdania i je wypowiadają to osoby trzecie biorą to za kłótnie. W moim odczuciu wolę komuś coś napisać wprost niż za plecami do kogos innego pisać... nie trzymam urazy.

reklama
Do góry