OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Ja to bym chciała 1.11 super data i od razu święto wpadaKurde tos ucelowala:-) rób wszystko żeby urodzić do 31.10 albo już przynajmniej 3.11 :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bym chciała 1.11 super data i od razu święto wpadaKurde tos ucelowala:-) rób wszystko żeby urodzić do 31.10 albo już przynajmniej 3.11 :-)
Może za dużo się kłócimy, a one nie chcą brać w tym udziału? Nie zdziwiłoby mnie totez uważam ze forum zamknięte chyba nie powinno być dla wszystkich z listy wydaje mi sie ze 3/4 sie nie odzywa.. dodawane posty sa cały czas od tych samych osób..
trzeba jakoś weryfikację zrobić
Może za dużo się kłócimy, a one nie chcą brać w tym udziału? Nie zdziwiłoby mnie to
Może za dużo się kłócimy, a one nie chcą brać w tym udziału? Nie zdziwiłoby mnie to
Nooo ja cię dobrze rozumiemDokładnie dziewczyny się bały pisać o strachu bo był najazd na nie wiele dziewczyn napisało ze się odezwie jak minie ten okres stresu tj 2 trymestr. Ostatecznie można dodać wszystkie i po czasie usuwać te które się nie odzywają, ostatecznie wywołać je tu czy chcą przejść na prywatny.
Ja tez się słabo odzywam ale nie dość ze jestem sama z 2,5 latka (mąż w Szkocji) to ciężko mi się wpasować w tematy które są poruszane nie mam objawów krwawień wiec nie mam co odpisywać na tematy które są
I mnie, Polla84, termin 5.10, OM 31.12.2019Dodaj mnie Kiwaczka termin 2.11.2020 ale chce tutaj zostać 2 ciąża