Cześć jestem co prawda z listopadowych mam ale chce sie poradzić dzis mam 7t 0d i mam od wczoraj delikatne brazowo lekkie plamienia bardziej sluz zabarwiony na brazowo moj lekarz twierdzi ze nie ma powodu do niepokoju i zwiekszyl mi duphaston do 3 tabletek ale wizyte mam dopiero w wtorek czy ktoras z was miala cos podobnego?
reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Elegancka [emoji7] kawal dobrej roboty
Ok dziewczyny tak wygląda nasz tabelka....
Standardowo proszę o sprawdzenie poprawności danych..
Październikowe Mamy 2020
Październikowe Mamy 2020 NICK,OM,TP WG OM,TP WG USG, PŁEĆ,WIEK,MIEJSCOWOŚĆ Honka13💗,12-12-2019,19-09-2020,07-10-2020,30,Peterborough Annmik💗,21-12-2019,28-09-2020,06-10-2020,34,Zakopane Martusia1992,21-12-2019,03-10-2020,28,Grudziądz Karolina94💗,22-12-2019,28-09-2020,02-10-2020,25,...docs.google.com
tosienka88
Hej Dziewczeta Malo mnie tu Ale licze ze pewnego dnia przeniesiemy sie na fc i tam juz bede bardziej aktywna
Tez mam nadzieję, ze do pazdziernika sie uspokoi.
Jak tam Wasze wizyty? Odwolywane? Aktualne? Mi w zeszlym tyg przepadała wizyta na NFZ, w środę jade do gin priv... Widze ze niektóre w tabeli maja dopisana płeć dziecka? Na jakiej podstawie jest okreslana? Miłej niedzieli
Jak tam Wasze wizyty? Odwolywane? Aktualne? Mi w zeszlym tyg przepadała wizyta na NFZ, w środę jade do gin priv... Widze ze niektóre w tabeli maja dopisana płeć dziecka? Na jakiej podstawie jest okreslana? Miłej niedzieli
Karolina*87
Hej ja nie mam plamieńna codzien raz sie zdarzyło na początku po sexie ale nie panikowałam bo wiedziałam, ze tak moze sie zdarzyc, ale z tego co pisały tutaj dziewczyny to brązowe plamienie to faktycznie nic takiego.. dopóki nie ma żywej krwi i skrzepów.. oczywiscie dostosuj sie do zaleceń lekarza i bierz tabletki..
Cześć jestem co prawda z listopadowych mam ale chce sie poradzić dzis mam 7t 0d i mam od wczoraj delikatne brazowo lekkie plamienia bardziej sluz zabarwiony na brazowo moj lekarz twierdzi ze nie ma powodu do niepokoju i zwiekszyl mi duphaston do 3 tabletek ale wizyte mam dopiero w wtorek czy ktoras z was miala cos podobnego?
Karolina*87
Hej hej kochana a jakbys sobie aplikacje zaistalowała moze było by latwiej nas odwiedzac i byc z nami w kontakcie ?? Z tego co dziewczyny pisala to chyba na podstawie jakiego wzniesienia wzgórka..
Hej Dziewczeta [emoji3531] Malo mnie tu [emoji17] Ale licze ze pewnego dnia przeniesiemy sie na fc i tam juz bede bardziej aktywna [emoji16]
tosienka88
Oooo na to nie wpadlam. Zobacze tylko czy mijesce mamHej hej kochana a jakbys sobie aplikacje zaistalowała moze było by latwiej nas odwiedzac i byc z nami w kontakcie ?? Z tego co dziewczyny pisala to chyba na podstawie jakiego wzniesienia wzgórka..
kiwaczka89
siemka, u mnie dzień zaczął się od stłuczenia słoika z miodem... No i się namachalam by w końcu zrobić porządek, bo wszystko się kleiło a szkło nie chciało zejść. Na szczęście już posprzątane i oby takich wpadek na dzisiaj koniec.
kiwaczka89
A tak a propo- czujecie się ciążowo? Mnie jakoś to minęło i gdyby nie brak okresu i duże cycki to bym powiedziała że mam ciążę urojoną
ABM
Zaciekawiona BB
31 lat, Tarnowskie Góry dzięki za cieplutkie powitanie!Hej jeszcze ile masz lat i miejscowość. Witaj u nas :-)
reklama
Artemida90
A tak a propo- czujecie się ciążowo? Mnie jakoś to minęło i gdyby nie brak okresu i duże cycki to bym powiedziała że mam ciążę urojoną [emoji12]
U mnie na 2 tyg był spokój, a teraz wróciło mimo ze 12 tydzień w kalendarzu. Także mdłości, zmęczenie, słabości i ogólnie bleee