reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Cześć jestem co prawda z listopadowych mam ale chce sie poradzić dzis mam 7t 0d i mam od wczoraj delikatne brazowo lekkie plamienia bardziej sluz zabarwiony na brazowo moj lekarz twierdzi ze nie ma powodu do niepokoju i zwiekszyl mi duphaston do 3 tabletek ale wizyte mam dopiero w wtorek czy ktoras z was miala cos podobnego?

reklama
Elegancka [emoji7] kawal dobrej roboty :)
Ok dziewczyny tak wygląda nasz tabelka....
Standardowo proszę o sprawdzenie poprawności danych..

Hej Dziewczeta ♥️ Malo mnie tu 😔 Ale licze ze pewnego dnia przeniesiemy sie na fc i tam juz bede bardziej aktywna 😁
Tez mam nadzieję, ze do pazdziernika sie uspokoi.
Jak tam Wasze wizyty? Odwolywane? Aktualne? Mi w zeszlym tyg przepadała wizyta na NFZ, w środę jade do gin priv... Widze ze niektóre w tabeli maja dopisana płeć dziecka? Na jakiej podstawie jest okreslana? Miłej niedzieli

Hej ja nie mam plamieńna codzien raz sie zdarzyło na początku po sexie ale nie panikowałam bo wiedziałam, ze tak moze sie zdarzyc, ale z tego co pisały tutaj dziewczyny to brązowe plamienie to faktycznie nic takiego.. dopóki nie ma żywej krwi i skrzepów.. oczywiscie dostosuj sie do zaleceń lekarza i bierz tabletki..
Cześć jestem co prawda z listopadowych mam ale chce sie poradzić dzis mam 7t 0d i mam od wczoraj delikatne brazowo lekkie plamienia bardziej sluz zabarwiony na brazowo moj lekarz twierdzi ze nie ma powodu do niepokoju i zwiekszyl mi duphaston do 3 tabletek ale wizyte mam dopiero w wtorek czy ktoras z was miala cos podobnego?

Hej hej kochana a jakbys sobie aplikacje zaistalowała moze było by latwiej nas odwiedzac i byc z nami w kontakcie ?? Z tego co dziewczyny pisala to chyba na podstawie jakiego wzniesienia wzgórka..
Hej Dziewczeta [emoji3531] Malo mnie tu [emoji17] Ale licze ze pewnego dnia przeniesiemy sie na fc i tam juz bede bardziej aktywna [emoji16]
Tez mam nadzieję, ze do pazdziernika sie uspokoi.
Jak tam Wasze wizyty? Odwolywane? Aktualne? Mi w zeszlym tyg przepadała wizyta na NFZ, w środę jade do gin priv... Widze ze niektóre w tabeli maja dopisana płeć dziecka? Na jakiej podstawie jest okreslana? Miłej niedzieli

siemka, u mnie dzień zaczął się od stłuczenia słoika z miodem... No i się namachalam by w końcu zrobić porządek, bo wszystko się kleiło a szkło nie chciało zejść. Na szczęście już posprzątane i oby takich wpadek na dzisiaj koniec.

A tak a propo- czujecie się ciążowo? Mnie jakoś to minęło i gdyby nie brak okresu i duże cycki to bym powiedziała że mam ciążę urojoną 😜

reklama
Do góry