reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ale my nie mamy moderatorki watku :)
Ruda pytałam kto jest moderatorem jak wyszła ta akcja z Dittą, bo szczerze już mam dość tamtej atmosfery. Taką dostałam odpowiedź.
Screenshot_20200320_191749.jpeg

reklama
Jest 100% tylko pamiętajcie że to średnia z ostatnich 12 miesięcy. Więc jak była jakaś podwyżka w przeciągu roku to będzie mniej niż ostatnia pensja (po podwyżce).
U mnie to pracodawca wypłaca a nie ZUS więc on nie musi trzymać się żadnych sposobów wyliczeń i po prostu wypłaca kobietom 100% ostatniego wynagrodzenia. Taką dostałam informację, że nic mi się nie zmieni. Więc to może mieć znaczenie w takim przypadku. Pewnie inaczej to wygląda jak po miesiącu zwolnienia zaczyna wypłacać ZUS.

Ja pierdziele to juz nie ma tu odwagi cywilnej, zeby wprost napisać albo bezpośredni na priv do konkretnej osoby tylko skarży?? Mi też się nie które wypowiedzi nie podobają ale nie lecę i skarże.. i to jeszcze 2 osoby ???? Nie rozumiem totalnie, mogę się założyć że to osoby które najgłośniej krzyczą o prawie do własnego zdania.

reklama
To juz nie ma co drazyc tematu. Wazne ze jest zakonczony i rozmowa znow wrocila na odpowiedni poziom :)
Ja pierdziele to juz nie ma tu odwagi cywilnej, zeby wprost napisać albo bezpośredni na priv do konkretnej osoby tylko skarży?? Mi też się nie które wypowiedzi nie podobają ale nie lecę i skarże.. i to jeszcze 2 osoby ???? Nie rozumiem totalnie, mogę się założyć że to osoby które najgłośniej krzyczą o prawie do własnego zdania.

Do góry