reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Przepraszam że się wcinam w rozmowę jak i w wątek niestety tego typu zachowania nie mają miejsca na tym forum. Proszę o wyrażenie się z szacunkiem do drugiej osoby. W dwóch komentarzach zostały złamane aż dwa punkty z regulaminu BB.
Polać jej oczywiście soczku 😊😊😊 dokładnie tez to zauważyłam ale się tu boje co kolwiek napisać zostały złamane dwa podpunkty z regulaminu.

reklama
dokładnie tak jest zwykłe ciążowe l4 to 100% ale to średnia z ostatnich 12 miesięcy... ja na zwolnieniu miałam większą wyplate niz jakbym pracowała bo wliczaly mi się dodatkowe premie :)
Jest 100% tylko pamiętajcie że to średnia z ostatnich 12 miesięcy. Więc jak była jakaś podwyżka w przeciągu roku to będzie mniej niż ostatnia pensja (po podwyżce).

a co do płci to mam nadzieję że jedna dziewczynka też dla mnie zostanie [emoji16]
jak lekarz na doświadczenie i sprawne oko to spokojnie w 12tc określi płeć, mysle ze jakby nie był pewien to by nic nie mówił.. a nastepne wizyty tylko potwierdzą. w pierwszej płeć znalam przed prenatalnymi i potem tylko vo wizyta mówił ze chłopak :)

U mnie wszyscy stawiają na chłopaka (w mojej rodzinie na 13 wnucząt mojej mamy są tylko 2 wnuczki ), a rodzina partnera stawia na chłopaka bo same dziewczyny u nich 😛...więc przewrotnością, pewnie będzie dziewczyna

U mnie wszyscy stawiają na chłopaka (w mojej rodzinie na 13 wnucząt mojej mamy są tylko 2 wnuczki ), a rodzina partnera stawia na chłopaka bo same dziewczyny u nich [emoji14]...więc przewrotnością, pewnie będzie dziewczyna
Ja mam 15 kuzynek od strony taty i 3kuzynow tylko
A od mojej mamy to mam tylko jednego kuzyna a kuzynek 2.

Totalnie nie chłopska rodzina :D

U mojego męża jest pół na pół za to

Ja mam termin na 30.10.2020

Załączniki

• received_140753590661732.jpeg
    received_140753590661732.jpeg
    366,8 KB · Wyświetleń: 65
Polać jej oczywiście soczku 😊😊😊 dokładnie tez to zauważyłam ale się tu boje co kolwiek napisać zostały złamane dwa podpunkty z regulaminu.
Ja nie od Was, weszłam ponieważ było zgłoszenie 😉 nie ma co się bać trzeba reagować a jak nie to zgłaszać do moderatorki z Waszego działu! Uciekam do siebie. Życzę Wam zdrówka oraz szczęśliwego rozwiązania! 🤗🤗🤗

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale my nie mamy moderatorki watku :)
Ja nie od Was, weszłam ponieważ było dwukrotne zgłoszenie [emoji6] nie ma co się bać trzeba reagować a jak nie to zgłaszać do moderatorki z Waszego działu! Uciekam do siebie. Życzę Wam zdrówka oraz szczęśliwego rozwiązania! [emoji847][emoji847][emoji847][emoji173]

reklama
Polać jej oczywiście soczku [emoji4][emoji4][emoji4] dokładnie tez to zauważyłam ale się tu boje co kolwiek napisać zostały złamane dwa podpunkty z regulaminu.
nie ma co sie bać :) dobrze ze ktoś reaguje i zwraca uwagę bo nieodpowiednie wyraźnie moze kogoś urazić, ja ten post przeczytałam ale zostawilam bez komentarza... a z 2 strony szkoda ze na grupie wysylamy na siebie zgloszenia..

Do góry