reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja w sobote 37.7 i czulam sie swietnie, wczoraj 37.2 to ledwo stalam. Dzis nie wiem ale wole sie nie podnosic....
Hmh...a Twoja temperatura to wynik ciąży ?czy jesteś podziębiona (obstawiam , że ciąży) ? Wiem , że można mieć gorsze objawy i problemy , ale czuję się jak rozjechana przez walec właściwie codziennie , a podwyższoną temp można mieć podobno przez całą ciążę 😛

reklama
Raczej alergiczna na pierze i grzyb, a ja silny alergik na takie rzeczy (pierze powrocilo w ciazy....) :/ tylko sie zastanawiam czemu kaszel nie chce przejsc, przeziebic nie mialam sie jak i gdzie....
Hmh...a Twoja temperatura to wynik ciąży ?czy jesteś podziębiona (obstawiam , że ciąży) ? Wiem , że można mieć gorsze objawy i problemy , ale czuję się jak rozjechana przez walec właściwie codziennie , a podwyższoną temp można mieć podobno przez całą ciążę [emoji14]

Raczej alergiczna na pierze i grzyb, a ja silny alergik na takie rzeczy (pierze powrocilo w ciazy....) :/ tylko sie zastanawiam czemu kaszel nie chce przejsc, przeziebic nie mialam sie jak i gdzie....
Ja alergii raczej nie mam ...ale już się zastanawiam czy to z psychiki u mnie nie wynika bo wrazliwiec ze mnie niestety ...więc nie daję sobie głowy uciąć , że to psychika , nie hormony 😛

Patrzyłam z ciekawości w ten chiński kalendarz plci- Ja to lubię takie rzeczy:-)
Wszystko fajnie tylko on jest bardzo ogólny.
Wszystkie 32 latki, które zaszły w ciaze w styczniu będą miały chłopców,:-) kto wie może się sprawdzi:-)

Patrzyłam z ciekawości w ten chiński kalendarz plci- Ja to lubię takie rzeczy:-)
Wszystko fajnie tylko on jest bardzo ogólny.
Wszystkie 32 latki, które zaszły w ciaze w styczniu będą miały chłopców,:-) kto wie może się sprawdzi:-)
No tak, tylko wiek matki plus miesiac zaplodnienia ma znaczenie. Mi sie z synkiem sprawdziło, i teraz też wychodzi chłopiec. Ale pachnie mi to astrologią w co nie wierze.. Skad jakies fazy ksieżyca miały by mieć wplyw na płeć mojego dziecka.. Najlepsze że styczeń to w przypadku mojego wieku chyba jedyny miesiac na syna, reszta wszystko córki 😂

A propo płci i chińskiego kalendarza o którym ktoś tu napisał. Nie jestem osobą zabobonną ale poszukałam tego kalendarza i wychodzi mi dziewczynka. Co ciekawe 2 poprzednie ciąże też wychodziły dziewczynki i rzeczywiście taka była ich płeć. Jest jeszcze zabobon z rozpoznawaniem płci z sody oczyszczonej. Zrobie z ciekawości taki test i dam znać jak to się u mnie miało do wyników z usg 😉 oczywiście potraktuję to jako zabawę ale ciekawa jestem jej wyników.

U mnie facet wychodzi:)
No tak, tylko wiek matki plus miesiac zaplodnienia ma znaczenie. Mi sie z synkiem sprawdziło, i teraz też wychodzi chłopiec. Ale pachnie mi to astrologią w co nie wierze.. Skad jakies fazy ksieżyca miały by mieć wplyw na płeć mojego dziecka.. Najlepsze że styczeń to w przypadku mojego wieku chyba jedyny miesiac na syna, reszta wszystko córki [emoji23]

reklama
Do góry