reklama
Doriiss
Fanka BB :)
Witam. Jestem pierwszy raz, zarówno na forum jak i w ciazy. Termin na początek października. Obaw coraz więcej, zwłaszcza przy sytuacji wokół. Jak dotąd walczę z bakteriami w moczu, jestem w trakcie drugiej 7-dniowej kuracji Uroseptem. W przyszłym tygodniu mam badania prenatalne, z racji wieku(skończone 35 lat). Martwię się ogólnie cały czas i o wszystko...
Witaj! Jestesmy w tym samym wieku! Tez mam w przyszłym tyg prenatalne- w czwartek :-) Tez pierwsza ciąża i wszystkim się martwie! Jak Ty się czujesz? Ja myślałam, ze w moim wieku będzie gorzej a tu żyć nie umierać [emoji6] tylko dwa tyg miałam mdłości ale takie do przeżycia! Skąd jesteś?
Folami83
Pisałam kiedyś , że mam podwyższoną temperaturę pod pachą ...praktycznie tylko z rana jest normalna ...od południa już wyższa ok 37-37,2...wiem ,że to niby normalne , ale już myślę czy jednak na pewno ? Od dzieciństwa źle znoszę podwyższoną temperaturę czy gorączkę, więc teraz całe dnie klapnięta jestem i nie do życia .
Dla mnie takie celowanie w płeć, to totalne szaleństwoA czy robiłyście coś, żeby wstrzelić się w konkretną płeć? Czytałam że niektore dziewczyny i ich partnerzy stosują jakieś specjalne preparaty witaminowe, diety, żeby zmienić kwasowośc sluzu czy spermy.. Ja próbowałam po prostu przed owulacją i ostatecznie wyszło nam 1 dzień przed owulacją wiec chyba pół na pół szanse
MamusiaKsawusiaKacprusia
To ja z kolei mam temperature 36.5 nawet 36.3 wiec martwię się prędzej w drugą stronę bo temperatura kompletnie nieciążowa widocznie tak już mam
MamusiaKsawusiaKacprusia
Ale chodzi Ci o to, że nie wierzysz w żadne metody które mogłby mieć wpływ, czy bardziej nie wyobrażasz sobie celowania w określone dni?Dla mnie takie celowanie w płeć, to totalne szaleństwo
Dla mnie to drugie jest pozbawione spontaniczności i romantyzmu ale wiem, że sporo osób tak robi. Mam przyjaciółke ktora zresztą sama mnie do tego namawiała, bo chciała żebyśmy miały córki z tego samego rocznika poza wiedzą męża prowokowała stosunek do 2 dni przed owulacją, potem już nie, i zaraz rodzi córeczkę...
Nie wierzę w te metody (fajny artykuł czytałam na stronie mamyginekolog).. a celowania w konkretne dni, to już totalnie nie widzę Znam też osoby które tak celowały i nic z tego nie wyszło, no i były mega rozżaloneAle chodzi Ci o to, że nie wierzysz w żadne metody które mogłby mieć wpływ, czy bardziej nie wyobrażasz sobie celowania w określone dni?
Dla mnie to drugie jest pozbawione spontaniczności i romantyzmu ale wiem, że sporo osób tak robi. Mam przyjaciółke ktora zresztą sama mnie do tego namawiała, bo chciała żebyśmy miały córki z tego samego rocznika poza wiedzą męża prowokowała stosunek do 2 dni przed owulacją, potem już nie, i zaraz rodzi córeczkę...
Karolina*87
Ja mam 35.9 wiec w ogóle dziwne
To ja z kolei mam temperature 36.5 nawet 36.3 wiec martwię się prędzej w drugą stronę bo temperatura kompletnie nieciążowa [emoji6] widocznie tak już mam
reklama
Folami83
Jeśli wszystko jest ok mimo takiej temperatury to najważniejszeTo ja z kolei mam temperature 36.5 nawet 36.3 wiec martwię się prędzej w drugą stronę bo temperatura kompletnie nieciążowa widocznie tak już mam