Muumi
Fanka BB :)
Tak, tez widzialam informację. Az mnie ciarki przeszly :/Ale wiadomość z rana... Kora nie żyje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tez widzialam informację. Az mnie ciarki przeszly :/Ale wiadomość z rana... Kora nie żyje
Kuzynka miała szumisia. Stwierdziła że niewypał. Leży w szafie. Lepiej najpierw sprawdzić puszczając z telefonu czy takie dźwięki będą dziecko uspokajalyDzień dobry,
dzisiaj kolejny upalny dzień
W nocy pobolewal mnie brzuch, chyba wnętrzności są mocno skopane. I do tego maluszek się rusza i rozciąga i twardnieje mi wtedy brzuch. Dzisiaj i jutro zamierzam odpoczywać i nic nie robić.
Czy któraś z was kupuje zabawki emitujące biały szum? Te szummisie. Zastanawiałam się czy to się w jakikolwiek sprawdza.
U nas te sztuczne szumy nie działały. Tylko prawdziwa suszarka, a później wentylator. Z wentylatorem śpimy już 6 lat, bo ja się też tak nauczyłam, że mi musi szumiec jak zasypiam... [emoji23]My puszczaliśmy biały szum z telefonu. Wszystkie możliwe dźwięki, wszystkie poziomy głośności i nic nie pomagało naszej córce zasnąć... Miała te dźwięki gdzieś. Za to my robiliśmy się od razu senni [emoji1] Niby na większość dzieci to działa, ale może warto najpierw sprawdzić puszczając taki dźwięk z telefonu?
No niestety choroba ją strasznie wymęczyła. To była wielka kobieta.Ale wiadomość z rana... Kora nie żyje
Ja już miałam w tamtą środę i wszytko z dzieckiem ok w tą środę Kasia maO ktorej macie wizyty w środę..bo troche nas wtedy jest...?
Ja 12.20 mam widzenie :'
Personalnie za nią nie przepadałam. Ale jej twórczość to kawał dobrej, polskiej historii muzyki. Wybitni odchodzą, muzyka zostaje, ale niestety nasze dzieci będą żyły w czasach kiedy jeden bit weselny i śpiewanie o depresji w wykonaniu 15 latków będzie uznawane za majstersztyk muzycznyNo niestety choroba ją strasznie wymęczyła. To była wielka kobieta.
Ja kupilam, uzywanego za 40zlDzień dobry,
dzisiaj kolejny upalny dzień
W nocy pobolewal mnie brzuch, chyba wnętrzności są mocno skopane. I do tego maluszek się rusza i rozciąga i twardnieje mi wtedy brzuch. Dzisiaj i jutro zamierzam odpoczywać i nic nie robić.
Czy któraś z was kupuje zabawki emitujące biały szum? Te szummisie. Zastanawiałam się czy to się w jakikolwiek sprawdza.
O, taki jak mójJa kupilam, uzywanego za 40zl Zobacz załącznik 882375
U nas nie tyle ten szum usypia co po prostu "utrzymuje" dłużej sen. Bez szumu syn budzi się częściej, czasami przy drobnym halasie a czasami też w ciszy. Przy wlaczonym szumie pobudek jest mniej