reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Pojazd zamówiony :D:D:D
Teraz jeszcze fotelik do auta, podoba mi się ten cybex cloud Q ale jest strasznie ciężki baza pasuje tylko do tego pierwszego fotelika a do kolejnego już jest inna.
Druga opcja to maxi cosi jest dużo lżejszy a baza pasuje tez do następnego fotelika. Wiec chyba rozsądniejsza opcja. Wiem że pare mam tu ma fotelik z maxi cosi i chwalicie?
Ile za niego zaplacilas z ciekawości jeśli mogę zapytać?
Fajnie wygląda !

Jak ktoś planuje większy wydatek to polecam oczyszczacz z funkcją nawilzacza.W zimie z uwagi na krakowski smog, to jedyna opcja żeby spać i jakoś normalnie funkcjonować. W lecie można wlać lodowatą wodę włączyć na full i obniży temperature powietrza o 5 stopni. Dla mnie super urządzenie. W nocy włączam z funkcją nawilżacza i jonizatora. Przed zakupem poczytałam sporo i jest naprawdę jest super.

Link do: Sharp KC-930EU

Tak z innej beczki - córka mi się dziś przekręciła i już nie jest poprzecznie. Uff... Gniecenie w boku jest wtedy nie do zniesienia. Teraz chyba leży "po Bożemu" główką w dół, bo czułam rączki i czkawkę na dole. Jak jest poprzecznie, to mam stracha, że jak zacznę nagle rodzić i nie zdążą z cesarką, to mi się tam udusi... Czytałam, że to jest bardzo niebezpieczne ułożenie dla dziecka, bo wpada krzywo w kanał rodny. A tak jakby była główką w dół, to najwyżej się urodzi przy szybkiej akcji jak nie zdążę do szpitala na czas na cc.
Lekarze wkladaja reke i potrafia przekrecic dziecko tak od środka....tak wiec jest tez taka opcja.....

Mi tez dziś wysłali @ że paczka wysłana i nr paczki z 09/2016 :D

a no to słuchaj tu, wyobraź sobie że jak nadali tę paczkę (została wbita do systemu) to było juz poprawnie... najwidocznie te numery kasuję po 2 latach i są "od nowa", no tylko tyle mi na myśl przychodzi ;) do mnie doszła, do Ciebie pewnie tez dojdzie, z tym że przypuszczam że zawioza ją dopiero jutro albo w poniedziałek na pocztę (jak się zauktualizuje to znaczy ze wyslai)

Jak ktoś planuje większy wydatek to polecam oczyszczacz z funkcją nawilzacza.W zimie z uwagi na krakowski smog, to jedyna opcja żeby spać i jakoś normalnie funkcjonować. W lecie można wlać lodowatą wodę włączyć na full i obniży temperature powietrza o 5 stopni. Dla mnie super urządzenie. W nocy włączam z funkcją nawilżacza i jonizatora. Przed zakupem poczytałam sporo i jest naprawdę jest super.

Link do: Sharp KC-930EU
A jak z jego głośnościa?

reklama
Ja właśnie się zastanawiam czasami co w jej wieku powinna już sama robić. Zupełnie nie znam dzieci [emoji6] Ale przedszkole mnie trochę w tym wyręcza, tylko się pytam dziecka co może robić w przedszkolu, a co nie [emoji1] Wydawało mi się np. że jest za mała na zabawy nożyczkami, a okazało się, że w przedszkolu już od dawna się nimi bawi.

u mnie dokładnie to samo było ROK TEMU!

Do góry