NaturalnaMama
Fanka BB :)
Gadałam potem z poloznymi, mówiły , że coraz częściej się zdarza waga powyżej 5500. Ciągle to sensacja na oddziale, ale już nie taka jak kiedyś.o wow! aż nie do wiary!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gadałam potem z poloznymi, mówiły , że coraz częściej się zdarza waga powyżej 5500. Ciągle to sensacja na oddziale, ale już nie taka jak kiedyś.o wow! aż nie do wiary!
To by u mnie wychodził idealnie 50 centyl. Czyli średniaczek A straszyli mnie kolosem [emoji4] Zobaczymy jak będzie teraz.Ja tak właśnie patrzę
W sumie tak też można. Bo mam kilka kaftaników i się zastanawiałam czy się nie będą znosić do góry A brzuszek będzie goły [emoji1]Nie no, ale dlaczego mają się nie przydać? Np. body z krótkim i na to kaftanik? Albo bluzeczka?
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to bardzo zimno ale tak czułam ze będziemy musieli się przestawić ja jestem przyzwyczajona 25-27 I latam w koszulce na ramiączkach.My jesteśmy zimnolubni w nocy zima 18 stopni w dzień 21 max 22
Przy małym dziecku też tak mieliśmy więc teraz nie przewiduje inaczej
Gadałam potem z poloznymi, mówiły , że coraz częściej się zdarza waga powyżej 5500. Ciągle to sensacja na oddziale, ale już nie taka jak kiedyś.
5200 to chyba w pieluchy od razu 2ki tak myślę że po porodzie to nawet takiego kopciuszka ciężko wziąść bo jednak jest różnica pomiędzy 2,5 A 5200.A propo rozmiarów to dzisiaj z jedną mamusią z grupy sprzedażowej pisałam i jej mała ważyła 5200 jak się urodziła-od razu w rozm. 68 wskoczyła. No ale szacowali jej dużą wagę więcmalutkich ciuszków nawet nie brała do szpitala.
[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to dzieci po pół roku mają al on się tam zmieścił.Po porodzie córki miałam jeden dzień na sali dziewczynę z cukrzyca ciążowa, po cesarce, waga dziecka 6800. Taaaaki duży noworodek
Tez się zaczęłam nad tym zastanawiać klocuszek konkretny.[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to dzieci po pół roku mają al on się tam zmieścił.
Takie kolosalne wagi to raczej tylko przy cukrzycy ciążowej, u mam, które nie pilnują diety. Też się spotkałam z opinią, że witaminy mogą tak działać, ale nie w aż tak znaczący sposób... Tamta mama miała bardzo zaawansowana otyłość.Coś czytałam kiedyś, ze te witaminy brane w ciazy maja wpływ na wagę urodzeniowa. Słyszałyście tez?