reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Boze dziewczyny powiedzcie mi jaki wózek mam kupic [emoji58] nastawilam sie na bebetto luca ale macalam go dzisiaj i on sztywny jakis taki.
Nigdy odpowiedniego wozka nie wybiore zeby byl idealny ehhh szlag by go [emoji58][emoji58]
Ja w końcu zrezygnowałam zupełnie z Cybexa. To nie jest to co kiedyś.
Kupiłam Baby Design Husky tylko kolor bardziej szary + Winterpack
Link do: Baby Design Husky
Czy będę zadowolona...to się dopiero okaże. [emoji16]

Wzielam nospe, magnez i stwardnial jeszcze raz pozniej juz spokoj i zasnelam, napisal zeby dzis 3x nospa i zobaczymy.
Mialam jechac dzis do tesciowej ale wczoraj moj maly mial pozegnanie ze smoczkiem zasnal wieczorem bez (trwalo to 1,5 h) i wole zostac z nim w domu zobaczyc jak drzemki w ciagu dnia pojda bez smoczka lepiej to u siebie w lozeczku takie nowosci mu zapodawac niz w obcym miejscu w kojcu... ale to bede sie oszczedzac mocno, zupe mam ugotowana na drugie zamówię pierogi i jak sie uda przeleżymy na kanapie

Wzielam nospe, magnez i stwardnial jeszcze raz pozniej juz spokoj i zasnelam, napisal zeby dzis 3x nospa i zobaczymy.
Mialam jechac dzis do tesciowej ale wczoraj moj maly mial pozegnanie ze smoczkiem zasnal wieczorem bez (trwalo to 1,5 h) i wole zostac z nim w domu zobaczyc jak drzemki w ciagu dnia pojda bez smoczka lepiej to u siebie w lozeczku takie nowosci mu zapodawac niz w obcym miejscu w kojcu... ale to bede sie oszczedzac mocno, zupe mam ugotowana na drugie zamówię pierogi i jak sie uda przeleżymy na kanapie

@ranny.ptaszek To życzę leniwego spokojnego dnia bez sensacji.
W łóżku przed tv z bajkami ❤❤❤

Nie nie, to nie na moja kieszeń tzn moze i bym kupila ale az tyle na wózek nie chce wydac :)

Hej, ja się zdecydowałam na priama- szarego. Kupiłam i wreszcie zamknęłam temat wózka- zdecydować się jest najtrudniej.. mnie już męczyły te poszukiwania i zastanawianie się.

Tak po za tym to dzisiaj wizytuje, ale usg mi nie zrobi. Ogólnie najbardziej dokuczają mi bóle krocza i kręgosłup (szczególnie wieczorami). Czuje ze te miesiące będą męczące- ale byle do pazdziernika[emoji846]

Dopiero przed chwilą cieszylysmy się z pierwszego USG, a tu już trzecie niektóre mają za sobą ;) ja 1 sierpnia jestem umówiona. Trochę wcześnie mi się wydaje bo to będzie 28t2d ale cieszę się że już niedługo zobaczę córeczkę :)

Dziewczyny zaciskać nogi, nie przemęczać się, musimy wytrzymać do września co najmniej...

reklama
Do góry