reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Wzielam nospe, magnez i stwardnial jeszcze raz pozniej juz spokoj i zasnelam, napisal zeby dzis 3x nospa i zobaczymy.
Mialam jechac dzis do tesciowej ale wczoraj moj maly mial pozegnanie ze smoczkiem zasnal wieczorem bez (trwalo to 1,5 h) i wole zostac z nim w domu zobaczyc jak drzemki w ciagu dnia pojda bez smoczka lepiej to u siebie w lozeczku takie nowosci mu zapodawac niz w obcym miejscu w kojcu... ale to bede sie oszczedzac mocno, zupe mam ugotowana na drugie zamówię pierogi i jak sie uda przeleżymy na kanapie
Życzę wam spokojnego miłego dnia odpoczywaj jak najwięcej i weź czasami nogi wyżej

Dopiero przed chwilą cieszylysmy się z pierwszego USG, a tu już trzecie niektóre mają za sobą ;) ja 1 sierpnia jestem umówiona. Trochę wcześnie mi się wydaje bo to będzie 28t2d ale cieszę się że już niedługo zobaczę córeczkę :)

Dziewczyny zaciskać nogi, nie przemęczać się, musimy wytrzymać do września co najmniej...
Nie ma opcji, że do września :) Ja nie wpuszcze do października ;) haha

Dzirn dobry
Ja wrocilam z przedszkola....
Mamusia jedna kaszlace dziecko przyprowadzila ( wiem ze to walka z wiatrakami... i chore dzieci beda rodzice przyprowadzać) ale powiedzialam na glos zeby wszyscy slyszeli...
Tonku zobacz.. Oskar kaszle.?....
. tak......
to znaczy ze jest chory?
...tak....
dzisiaj sie z nim nie bawimy bo moze nas zarazic.. i my tez wtedy bedziemy chorzy... musisz z dala od niego byc.... dobra?
..pokiwal głową...
Matka jego nic nie skomentowala, druga obok tez nie, ale mam nadzieje ze jej glupio i jutro chorego dziecka nie bedzie...

Ide jesc śniadanie z młodym

U mnie leje.....

Wzielam nospe, magnez i stwardnial jeszcze raz pozniej juz spokoj i zasnelam, napisal zeby dzis 3x nospa i zobaczymy.
Mialam jechac dzis do tesciowej ale wczoraj moj maly mial pozegnanie ze smoczkiem zasnal wieczorem bez (trwalo to 1,5 h) i wole zostac z nim w domu zobaczyc jak drzemki w ciagu dnia pojda bez smoczka lepiej to u siebie w lozeczku takie nowosci mu zapodawac niz w obcym miejscu w kojcu... ale to bede sie oszczedzac mocno, zupe mam ugotowana na drugie zamówię pierogi i jak sie uda przeleżymy na kanapie
Mialam nadzieje ze nospa wystarczy. U mnie tez sie zdarzyla dwa razy podobna sytuacja i nospa z magnezem plus lezenie pomoglo. A nie ma szansy zeby tesciowa przyjechala dzisiaj do Was? To by bylo bezpieczniejsze wyjście na dzisiejszy dzien.

Matka jego nic nie skomentowala, druga obok tez nie, ale mam nadzieje ze jej glupio i jutro chorego dziecka nie bedzie...
Dlatego ja Michała jednak nie zapisywałam na dyżur wakacyjny bo był po zabiegu osłabiony a wiem, że w wakacje przyprowadzana zbieranina różnych dzieci...nawet chore-bo rodzice nie mają co z nimi zrobić.
Ja się cieszę, że jednak poszłam na L4 i mogę z mim zostać...chociaż organizowanie zabaw żeby nie było w domu nudno jest trudniejsze niż mój etat w gabinecie [emoji14]
PS. może znacie proporcje na dobrą domową ciastolinę? :)

reklama
Pozdrawiam już jako chyba jedna z ostatnich z nad glukozy. Musiałam ją pić na bezdechu i po każdym łyku mnie otrzepywało :D ale na szczęście już to mam za sobą. Teraz tylko utrzymać przez te 2 godz. I najważniejsze żeby wyniki były dobre ;)
Łącze się W bólu. Wypilam I wznosze modły żeby nie oddac. Chociaż I tak nie bylo tak zle. Wypilam duszkuem, Dzieki cytrynie słodki smak dotarł do mnie dopiero po wypiciu. Ble

Do góry