Poland1981
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji110] powodzenia ja mam 25 lipca dawno nie oglądałam moją księżniczkęJa dzisiaj 3 genetyczne z wizytą. Trzymajcie kciuki.
Dzień dobry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110][emoji110] powodzenia ja mam 25 lipca dawno nie oglądałam moją księżniczkęJa dzisiaj 3 genetyczne z wizytą. Trzymajcie kciuki.
Dzień dobry.
No właśnie też się nad Husky zastanawiam!Ja w końcu zrezygnowałam zupełnie z Cybexa. To nie jest to co kiedyś.
Kupiłam Baby Design Husky tylko kolor bardziej szary + Winterpack
Link do: Baby Design Husky
Czy będę zadowolona...to się dopiero okaże. [emoji16]
Życzę wam spokojnego miłego dnia odpoczywaj jak najwięcej i weź czasami nogi wyżejWzielam nospe, magnez i stwardnial jeszcze raz pozniej juz spokoj i zasnelam, napisal zeby dzis 3x nospa i zobaczymy.
Mialam jechac dzis do tesciowej ale wczoraj moj maly mial pozegnanie ze smoczkiem zasnal wieczorem bez (trwalo to 1,5 h) i wole zostac z nim w domu zobaczyc jak drzemki w ciagu dnia pojda bez smoczka lepiej to u siebie w lozeczku takie nowosci mu zapodawac niz w obcym miejscu w kojcu... ale to bede sie oszczedzac mocno, zupe mam ugotowana na drugie zamówię pierogi i jak sie uda przeleżymy na kanapie
Nie ma opcji, że do września Ja nie wpuszcze do października hahaDopiero przed chwilą cieszylysmy się z pierwszego USG, a tu już trzecie niektóre mają za sobą ja 1 sierpnia jestem umówiona. Trochę wcześnie mi się wydaje bo to będzie 28t2d ale cieszę się że już niedługo zobaczę córeczkę
Dziewczyny zaciskać nogi, nie przemęczać się, musimy wytrzymać do września co najmniej...
Mialam nadzieje ze nospa wystarczy. U mnie tez sie zdarzyla dwa razy podobna sytuacja i nospa z magnezem plus lezenie pomoglo. A nie ma szansy zeby tesciowa przyjechala dzisiaj do Was? To by bylo bezpieczniejsze wyjście na dzisiejszy dzien.Wzielam nospe, magnez i stwardnial jeszcze raz pozniej juz spokoj i zasnelam, napisal zeby dzis 3x nospa i zobaczymy.
Mialam jechac dzis do tesciowej ale wczoraj moj maly mial pozegnanie ze smoczkiem zasnal wieczorem bez (trwalo to 1,5 h) i wole zostac z nim w domu zobaczyc jak drzemki w ciagu dnia pojda bez smoczka lepiej to u siebie w lozeczku takie nowosci mu zapodawac niz w obcym miejscu w kojcu... ale to bede sie oszczedzac mocno, zupe mam ugotowana na drugie zamówię pierogi i jak sie uda przeleżymy na kanapie
A jesteś zapisana do wątku? Czyli masz kliknięy ten ptaszek u góry?[emoji736]
Dlatego ja Michała jednak nie zapisywałam na dyżur wakacyjny bo był po zabiegu osłabiony a wiem, że w wakacje przyprowadzana zbieranina różnych dzieci...nawet chore-bo rodzice nie mają co z nimi zrobić.Matka jego nic nie skomentowala, druga obok tez nie, ale mam nadzieje ze jej glupio i jutro chorego dziecka nie bedzie...
Ktory kupiłaś kolor?
Łącze się W bólu. Wypilam I wznosze modły żeby nie oddac. Chociaż I tak nie bylo tak zle. Wypilam duszkuem, Dzieki cytrynie słodki smak dotarł do mnie dopiero po wypiciu. BlePozdrawiam już jako chyba jedna z ostatnich z nad glukozy. Musiałam ją pić na bezdechu i po każdym łyku mnie otrzepywało ale na szczęście już to mam za sobą. Teraz tylko utrzymać przez te 2 godz. I najważniejsze żeby wyniki były dobre