reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tutaj mam już rozmiar stanika 75I
Przed ciąża mój jeden cycek ważył 2 kg
Teraz jeden z 2,5 jak nie ciut więcej.
Więc mam około 6 kg w samych piersiach.
Kręgosłup z racji tego, że od zawsze ćwiczyła.nie boli . Może jeszcze. Bo pewnie jeszcze przybiorę z 8 kg jak nie więcej.
Plywalam, siłownia, rower, ruch, uwaga : bieganie! Tak bieganie.
Mam z 7 medali z biegu firmowego i biegnij Warszawo :elvis::cool:
Koleżanka, która dopiero co mnie poznała i biegła w zastępie za kolegę pocisnęła mi przy wszystkich że "co ja tu robię z takimi cycami haha"
Nikt się nie śmiał oprócz niej.
Oczywiście miałam lepszy czas od niej. :growl:
Także ten.
Tak mam. Jest jedrny. Duży. Dbam. Kocham te moje bimbały.
Oby teraz spisały się w roli karmienie.
Mam nadzieję że nie będzie blokady przez rozmiar i dostawienie. Na pewno będę musiała to robić umiejętnie i z poduszką.
Trochę się tym jednak martwię.
Chciałabym karmić piersią..:-) :)
Kazde piersi są piękne i małe i duże.
Mi się małe zgrabne u kobiety też podobają.
Nie rozumiem np śmiania się z kogoś bo ma duży biust lub mały
Cycki są fajne :-)

IZobacz załącznik 876528
Zazdraszczam... moje marzenie to miec duze piersi... ja mialam zawsze z tym problem, ze za male

reklama
A Grzesiek czy Bartek ..?
Grzesiek jest ok ale Grzegorz juz nie, w ogóle ja nie jestem obiektywna co do Grzegorza, bo kojarzy mi sie z moim wujkiem za którym nie przepadam [emoji3]
Takze nadal Bartek i swoja droga kazdego Bartka jakiego znam to dobry i mily człowiek [emoji4][emoji173] teraz tak w sumie o tym pomyslalam :)
Co nie wybierzecie i tak bedzie super :) [emoji173]

Bez przesady, nie jest tak, ze polowa dzieci ma jedno imie :D za "naszych" czasow tez byly imiona bardziej popularne lub mniej, ale nie bylo tak,ze w piaskownicy wiekszosc nazywala sie tak samo. Mysle, ze to sie rozklada jakos rownomiernie :)

Teściowa ma w klasie 5ciu Kubusiów ...
to samo będzie za chwile z Antosiem i Franiem tego chciałabym uniknąć :D

Mozliwe, ale np kuzynka mi opowiadala ze jej syn w przedszkolu ma 6 Antkow w grupie i 4 Nikodemow i ogólnie grupa pod wzgedem imion nie jest różnorodna :)

No to teraz mnie zasmucilas, ostatnio naszły mnie wątpliwości co do imienia i właśnie zamiast Kostka w grę wchodzi Nikodem lub Bruno.
Ale widziałam właśnie, ze dziwnie wysoko w statystykach Nikodem, chociaż u siebie jeszcze nie słyszałam o żadnym Nikosiu. Może ten Bruno ?
Miał być Kostian, ale nie ma nawet imienin Kostiana, wiec jak już to Konstanty. Ale Konstanty syn Patrycji ? Jakoś tak mi średnio, może gdybym Zofią była to jakoś by grało :D
Saaaama już nie wiem :(

Mój mąż też lubi małe. Ale każda jego była co widziałam (na zdjęciach) miała małe piersi więc chyba coś w tym jest z prawdy. Ja miałam 65 C po ciąży 70D. Teraz pewnie po ciąży znowu o 1 do góry. Ale ja moje piersi lubiłam bo choć małe Ale jędrne i było parę osób co pytali się czy operacje robiłam bo takie okrągłe. A teraz szkoda gadać. Rozstępy, wiszace, wstyd bez stanika chodzić. :(
U mojego męża wszystkie były właśnie miały większe piersi[emoji14]. Zawsze mówię że chyba coś kręci A on na to bo one push uppy miały [emoji14]. Myślę jednak że moje piersi mu się podobają inaczej by się nimi nie zajmował tak chętnie hihi[emoji14]
Moje piersi też zawsze były jędrne i sterczace. Zobaczymy jak będzie teraz po tej ciąży. Pociesze Cię na moich też są rozstępy [emoji53]. Ważne że podobają się Twojemu mezowi [emoji16] i tego się trzymaj [emoji6].

No to Ty masz dziwny wynik po 2h - wyższy no po 1. I jak często mierzysz cukier?
Też mam wynik wyższy po 2h niż po 1 Ale ja mam wartości poniżej 100. Lekarz nic nie powiedział a nawet stwierdził że ładnie. I że badania krwi i moczu super. I pytał się czy coś biorę. Powiedziałam ze nic nie biorę, dopóki jak czegoś będzie mi braktowalo to zacznę a tak to nie widzę potrzeby. Organizm jest wydolny aby starczyło dla dziecka i dla mnie :)

Matko,bardzo ładna :D jak przyjdzie,przymierzysz i bedziesz zadowolona to podeslij linka,moze cos bedzie i dla mnie i nie za miliony. Tylko kolor musiałabym brac inny
Jest kilka wariantów kolorystycznych [emoji4] i kosztuje 34 zl bo jest na promocji teraz więc cena spoko. Fajne ze mozna tez po ciazy ja ubrac. Zobaczymy jak w rzeczywistości wygląda. Pokaże zaraz jak przyjdzie [emoji4].

reklama
U mojego męża wszystkie były właśnie miały większe piersi[emoji14]. Zawsze mówię że chyba coś kręci A on na to bo one push uppy miały [emoji14]. Myślę jednak że moje piersi mu się podobają inaczej by się nimi nie zajmował tak chętnie hihi[emoji14]
Moje piersi też zawsze były jędrne i sterczace. Zobaczymy jak będzie teraz po tej ciąży. Pociesze Cię na moich też są rozstępy [emoji53]. Ważne że podobają się Twojemu mezowi [emoji16] i tego się trzymaj [emoji6].

Dokładnie tak !
Ja kiedyś byłam na siłce wzmacniac mięśnie kręgosłupa przede wszystkim . Miałam takiego instruktora co mi polecił operację piersi bo psują mi całą sylwetkę :errr:

Gość lubił szczupłe wysportowane laski z minimalną zawartością tłuszczu w opakowaniu. :eek:

Do góry