reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Pani w labie dala mi rade, nie jeść dzisiaj w ogole węglowodanow, to nie bedzie chcialo sie spac ;) kazala jesc wszystko co kwasne, ogorki, wode z cytryna, żurek itp. Moze Ci sie przyda :)
Ja lubię spać, zwłaszcza że burza idzie. Ale bardzo fajna rada na przyszłość kiedy już nie będę mogła sobie pozwolić na ciągłe leżakowanie [emoji1]

reklama
A ja chyba wtopilam z zakupami, ktore chcialam miec na piątek - jedne chyba dojdą po weekendzie, a drugie to w ogole zwatpilam, bo zaczely sie pojawiac komentarze, ze sprzedawca jest oszustem. A ze ja teraz jestem przesadnie nerwowa, to mnie to męczy. Ech, wylaczam kompa, bo ciagle sprawdzam, czy pojawilo sie awizo. Ide po czekolade ;)
Ja dziś podjechalam na zakupy spożywcze, mówię pani przy kasie, że część zapłacę gotówką, a resztę kartą, a tu pyk: karta odrzucona. No ok, to wchodzę na konto, żeby sobie przelać szybciutko na konto główne więcej kasy, a tu na minusie 400 zl:errr:. Oddałam część rzeczy, ładnie przeprosiłam ludzi w kolejce (na szczęście byli wyrozumiali;)) i w domu sprawdzam o co chodzi. Okazało się, że hotel, w ktorym byliśmy we Wrocławiu dwa razy pobrał kasę za pobyt:mad:

Dobra idę nagotować bobu :-)
Ale ja zła jestem dzisiaj na jedną rzecz.
Kupiłam masło. No właśnie. Masło. Tak mi się wydawało że masło bo opakowanie identyko i tak fajnie się smarowało aż miło było i zdziwiona byłam. Cena .. jak masła !
Ja patrzę na opakowanie a to jakiś mix tłuszczów do smarowania :realmad:

Zła jestem na siebie bo zazwyczaj sprawdzam ale wczoraj na półśpiocha wkładałam do tego koszyka
:angry:

Ja dziś podjechalam na zakupy spożywcze, mówię pani przy kasie, że część zapłacę gotówką, a resztę kartą, a tu pyk: karta odrzucona. No ok, to wchodzę na konto, żeby sobie przelać szybciutko na konto główne więcej kasy, a tu na minusie 400 zl:errr:. Oddałam część rzeczy, ładnie przeprosiłam ludzi w kolejce (na szczęście byli wyrozumiali;)) i w domu sprawdzam o co chodzi. Okazało się, że hotel, w ktorym byliśmy we Wrocławiu dwa razy pobrał kasę za pobyt:mad:

Ojej współczuję ! Dzwoń do nich niech zwrot robią

O masz jacy zachłanni. Dobrze, że to były tylko zakupy a nie coś pilniejszego. Powinni jeszcze jakaś rekompensate Wam dać za to.

Widzisz Szalona ja nawet przed ciąża nie miałam takiego płaskiego brzucha [emoji23] dlatego troszkę się waga stresuje.
Bedzie dobrze :)
po ciazy bedziemy sie tu nawzajem mobilizowac :) i zrzucac zbedne kg przy czekoladzie :)

P.s. mi kawa nie pomaga na n8eprzespane noce..tak wiec czekolada.must have mojej diety :) a apropo slyszalam kiedys jakies info o diecie czekoladowrj :p chyba nieswiadomie ja stosuję

@pysia1986 ja jeszcze u nich bym dodała do koszyka nosefridę, termometr, osłonki silikonowe na piersi jeśli tego nie masz.
Tak, termometr bym tez brała jakbym nie miała, z kolei osłonki też nie każdemu są potrzebne, a jak nie będą to kasa zaoszczedzona :) ja przy córce nie używałam, jeśli teraz byłyby potrzebne to stacjonarnie mąż w aptece kupi. jak mówiłam kupiłam tylko 'niezbędnik' w razie szpitala :)

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś obchodzę studniówkę :-) :)
Ta druga połowa ciąży zdecydowanie mi szybcie ucieka niż na początku ;)

Załączniki

• Screenshot_20180711-115340.png
    Screenshot_20180711-115340.png
    57,8 KB · Wyświetleń: 65
Do góry