reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Pani w labie dala mi rade, nie jeść dzisiaj w ogole węglowodanow, to nie bedzie chcialo sie spac ;) kazala jesc wszystko co kwasne, ogorki, wode z cytryna, żurek itp. Moze Ci sie przyda :)
Ja lubię spać, zwłaszcza że burza idzie. Ale bardzo fajna rada na przyszłość kiedy już nie będę mogła sobie pozwolić na ciągłe leżakowanie [emoji1]

reklama
A ja chyba wtopilam z zakupami, ktore chcialam miec na piątek - jedne chyba dojdą po weekendzie, a drugie to w ogole zwatpilam, bo zaczely sie pojawiac komentarze, ze sprzedawca jest oszustem. A ze ja teraz jestem przesadnie nerwowa, to mnie to męczy. Ech, wylaczam kompa, bo ciagle sprawdzam, czy pojawilo sie awizo. Ide po czekolade ;)
Ja dziś podjechalam na zakupy spożywcze, mówię pani przy kasie, że część zapłacę gotówką, a resztę kartą, a tu pyk: karta odrzucona. No ok, to wchodzę na konto, żeby sobie przelać szybciutko na konto główne więcej kasy, a tu na minusie 400 zl:errr:. Oddałam część rzeczy, ładnie przeprosiłam ludzi w kolejce (na szczęście byli wyrozumiali;)) i w domu sprawdzam o co chodzi. Okazało się, że hotel, w ktorym byliśmy we Wrocławiu dwa razy pobrał kasę za pobyt:mad:

Dobra idę nagotować bobu :-)
Ale ja zła jestem dzisiaj na jedną rzecz.
Kupiłam masło. No właśnie. Masło. Tak mi się wydawało że masło bo opakowanie identyko i tak fajnie się smarowało aż miło było i zdziwiona byłam. Cena .. jak masła !
Ja patrzę na opakowanie a to jakiś mix tłuszczów do smarowania :realmad:

Zła jestem na siebie bo zazwyczaj sprawdzam ale wczoraj na półśpiocha wkładałam do tego koszyka
:angry:

Ja dziś podjechalam na zakupy spożywcze, mówię pani przy kasie, że część zapłacę gotówką, a resztę kartą, a tu pyk: karta odrzucona. No ok, to wchodzę na konto, żeby sobie przelać szybciutko na konto główne więcej kasy, a tu na minusie 400 zl:errr:. Oddałam część rzeczy, ładnie przeprosiłam ludzi w kolejce (na szczęście byli wyrozumiali;)) i w domu sprawdzam o co chodzi. Okazało się, że hotel, w ktorym byliśmy we Wrocławiu dwa razy pobrał kasę za pobyt:mad:

Ojej współczuję ! Dzwoń do nich niech zwrot robią

O masz jacy zachłanni. Dobrze, że to były tylko zakupy a nie coś pilniejszego. Powinni jeszcze jakaś rekompensate Wam dać za to.

Widzisz Szalona ja nawet przed ciąża nie miałam takiego płaskiego brzucha [emoji23] dlatego troszkę się waga stresuje.
Bedzie dobrze :)
po ciazy bedziemy sie tu nawzajem mobilizowac :) i zrzucac zbedne kg przy czekoladzie :)

P.s. mi kawa nie pomaga na n8eprzespane noce..tak wiec czekolada.must have mojej diety :) a apropo slyszalam kiedys jakies info o diecie czekoladowrj :p chyba nieswiadomie ja stosuję

@pysia1986 ja jeszcze u nich bym dodała do koszyka nosefridę, termometr, osłonki silikonowe na piersi jeśli tego nie masz.
Tak, termometr bym tez brała jakbym nie miała, z kolei osłonki też nie każdemu są potrzebne, a jak nie będą to kasa zaoszczedzona :) ja przy córce nie używałam, jeśli teraz byłyby potrzebne to stacjonarnie mąż w aptece kupi. jak mówiłam kupiłam tylko 'niezbędnik' w razie szpitala :)

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś obchodzę studniówkę :-) :)
Ta druga połowa ciąży zdecydowanie mi szybcie ucieka niż na początku ;)

Załączniki

• Screenshot_20180711-115340.png
    Screenshot_20180711-115340.png
    57,8 KB · Wyświetleń: 62
Do góry