Mama po raz drugi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny co myślicie? to wyniki siostry, stawiam że są wątpliwe...
Zdecydowanie nie polecam recznego, mozna sie zarobic ja mam z lovi elektryczny i byłam zadowolona.Widziałam tego Philipsa, slyszalam że świetny jest ten z Lovi. Podchodzą pod 300zl, ja koniecznie chce elektryczny na ręczny mogę nie mieć siły i nerwów.
Ja tak samo mam wkurza mnie ta dieta i monotonność jeszcze trochę z nami muszą wytrzymać [emoji16][emoji6]Wściekła to ja chodzę ciągle odkąd nie jem normalnie szkoda mi mojego męża.
Ja tu widzę wynik ujemny/niereaktywnydziewczyny co myślicie? to wyniki siostry, stawiam że są wątpliwe...
Dziewczyny,
Czy któraś z Was ma ochotę sprawić troszkę radości synkowi mojej koleżanki? Będzie miał w sierpniu operacje (ma urostomie) a zaraz po niej ma piąte urodziny.
Marzy mu się dostać dużo kartek urodzinowych bo przez chorobę nie ma zbyt wielu kolegów.
Jeśli któraś z Was będzie chętna wrzucę posta mamy Sebusia.
Jasne, wrzucajDziewczyny,
Czy któraś z Was ma ochotę sprawić troszkę radości synkowi mojej koleżanki? Będzie miał w sierpniu operacje (ma urostomie) a zaraz po niej ma piąte urodziny.
Marzy mu się dostać dużo kartek urodzinowych bo przez chorobę nie ma zbyt wielu kolegów.
Latex z haeva (jakoś tak to się pisze). Doszliśmy do wniosku że skoro my mamy materac wygodny, który sporo kosztował to tym bardziej dziecku musimy kupić coś co będzie wygodne.dziewczyny jakie kupijecie materace??
Też na taki polowałam ale trafiałam na aukcje gdzie kosztował niewiele mniej niż nowy A nowe nie były[emoji15] i stwierdziłam,że to jest na chwilę i mi się nie opłaca. I znalazłam Tiny Love za 99zł. Ale ten jest super co masz[emoji3]mój kolejny olx-owski łup newka!
Ja z chęcią wyśle. Niech mały ma trochę radości [emoji2]Dziewczyny,