Ka30sia
Fanka BB :)
Może być. I co z tym się robi? nigdy nie miałam tego problemu.Myślę że woda Ci się zatrzymuje dlatego aż takie różnice wychodzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być. I co z tym się robi? nigdy nie miałam tego problemu.Myślę że woda Ci się zatrzymuje dlatego aż takie różnice wychodzą.
Niestety diabetolog kazał mi się ważyć codziennie i zapisywać wyniki. Nie wiem po co.Wazyc powinno sie co tydzien zawsze w ten.sam.dzien.tyg rano na.czczo i o.tej samej porze, wtedy jest miarodajna
Mala cudna! Szyjka żyrafa. Dobrze, ze wszystko dobrze. Odpoczywaj wiecej!Zobacz załącznik 871739 Cześć , ja dziś rano miałam wizytę emergency u swojego giną, bo od godz 7 miałam mocne, regularne skurcze..... okazało się za fałszywy alarm, Polka zmieniła ułożenie o 180 stopni i to pewnie pobudziło macice do skurczy... ogólnie wszystko ok , dostałam na wszelki wypadek luteinę do pobrania ,szyjka długa 6 cm, Pola rośnie , łożysko ok ... więcej odpoczynku w domu i lecimy dalej
Aha to nie wiedzialam.Niestety diabetolog kazał mi się ważyć codziennie i zapisywać wyniki. Nie wiem po co.
Noga fioletowa całe szczęście ortopeda w domu wiec będzie okSzczęście, że nie tylko ja zawsze ufajdam teraz się jak coś czystego założę
Dobrze, że nic się nie stało, noga boli ?
Najważniejsze, że Polka cała i zdrowa i Mama też prawie bezkolizyjnie :-*
Ja odwrotnie. Przed ciaza musialo byc.slodkie codziennie. Czekolada szla cala, princesse, paczki i inne pysznosci torty przede wszystkim. Teraz żaden tort mi nie smakuje a jadla juz na komunii, cjrzcinach, urodzinach i ble, az mi sie dobrze po kawalku bylo.Mnie na szczęście w ciąży bardzo kusi słodkie i jem dość sporo [emoji23] natomiast przed ciąża słodycze i cukier mogłyby dla mnie nie istnieć. Wolałam zjeść soczystego hamburgera niż zjeść czekoladę choćby.
Pewnie dlatego mi gładko ta glukoza weszła
Zobacz załącznik 871739 Cześć , ja dziś rano miałam wizytę emergency u swojego giną, bo od godz 7 miałam mocne, regularne skurcze..... okazało się za fałszywy alarm, Polka zmieniła ułożenie o 180 stopni i to pewnie pobudziło macice do skurczy... ogólnie wszystko ok , dostałam na wszelki wypadek luteinę do pobrania ,szyjka długa 6 cm, Pola rośnie , łożysko ok ... więcej odpoczynku w domu i lecimy dalej
Moj 1.5 roczniak tez uwielbia schody.on by wchodzil i schodzil....tak w kolkoMy jak mamy problem z kregoslupem to troche inaczej do tego noszenia podchodzimy niz dziewczyny, u nas to jest koniecznosc.
No widzisz dzieci sa rozne, moj kocha schody i moglby lazic bez przerwy, tylko za dwie rece sie kaze trzymac. Robi takie wielkie kroki jakby chcial na raz dwa stopnie przekroczyc i w dol to samo. Ty i tak masz mase ruchu przy nich dwóch bo z nimi wychodzisz na dwor. Ja swojego moge ogarnac tylko w czterech scianach czasem, bardzo rzadko jak juz musze z nim wyjsc cos zalatwic to wozek i nie ma opcji zeby go wyjac bo wtedy daje noge, a ja go nie zlapie. Zeby dogonic swojego 1,5-roczniaka musialabym sama biec, bardzo szybki jest i kazdy kto sie podejmuje spaceru z nim wraca zdyszany i spocony
Chcesz moje pol opakowania???
Jak stanelam na wage to mi się odechcialo.... ograniczam slodkie od jutra po glukozie.... a dzis nadal czuje sie zaslodzona
Ja wstret do slodyczy mialam pierwsze 3 miesiace.....co bylo szokiem dla mnie.... a teraz razy 2 pochlaniam az mi wstyd :/
Na rękach nie noszę.Ale po dobroci często nie pójdzie np jak grzebie w sedesie albo dorwie się do klocków brata.
Codziennie też muszę mu pomóc pokonac schody, czasem wejdzie sam za ręce a czasem się zaprze i nie ma wyjścia.Musze go.pod pacha wniesc.
Tak samo pranie niosę z mieszkania na piętrze do pralni na parterze i albo wieszam na podwórku albo jak deszcz lecę wieszać na strych (dwa piętra w.gore) wybór mam.taki albo więcej latam, albo więcej niosę.i mam ciężej.Wole mniej latać.