Emol
Fanka BB :)
Noc była gorsza bo co 2h w toalecie byłam. Ale w ciągu dnia tylko 3 razy na kibelkuWspolczuje ci mega.
Jak.sie dzisiaj czujesz? Mam nadzieje ze po.tych kroplowkach lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noc była gorsza bo co 2h w toalecie byłam. Ale w ciągu dnia tylko 3 razy na kibelkuWspolczuje ci mega.
Jak.sie dzisiaj czujesz? Mam nadzieje ze po.tych kroplowkach lepiej
Ja jadłam wczoraj ale ziemniaki tego samego dnia zrobione. Po prostu taka ochota męża wzięła na jajo i młode ziemniaki i kefir. Ja kefir odpuscilamJa ostatnio właśnie jadłam [emoji173]️ jeszcze ze szczypiorkiem
Hmmm bezpośrednio przed podaniem [emoji14] my jak sobie sałatki z majonezem zrobimy to porcję na kilka dni, najlepsza jest jak już się "przegryzie"
A mam męża chemika to zawsze mnie uspokaja w kwestii ewentualnych reakcji, które mogłyby zachodzić
My notorycznie gotujemy na 2 dni, wtedy co drugi dzień mamy luzik tak jakbyśmy zamówili jedzenie w knajpie, ale jednocześnie to jest nasze domowe, tanie, smaczne i wiemy z czego zrobione
Aaaa tak tez robiie... jest najlepsze !!My juz nie kupujemy wedlin, bierzemy szynke, lub karkowke, marynujemy w wodzie z sola i przyprawami pare dni i pieczemy potem przez tydzien jemy taka wedlinke i dlugo jest swieza w ogole to robimy raz w tygodniu duze zakupy i to nam starcza. Wiadomo, pieczywo czesciej
Taki rumien moze sie pojawic w zupelnie innym miejscu niz ukaszenie i czasem duzo pozniej niz mozna sie spodziewac... Ale zakladamy ze nic nie wyjdzie u @PiladesLepiej obserwuj miejsce, gdzie był wgryziony, jeśli się nie pojawi rumień, który się będzie rozszerzać to nie powinno być powodów do obaw
Tak, dostalam skierowanie na 3cie usg i zapisalam sie w 29+1.
No my nie jemy przez tydzien tego samego nie wazne ze wigilia... sledz w oleju i cebuli to tak zgadzam się...ale salatka jarzynowa w majonezie... etc robimy jej mniej.... pierogi jak sie zrobi za duzo mozna zamrozic etc...No jasne co innego jak stoi na stole noc i tą „woda” podejdzie, ale tak to tak samo przez 3 dni kolejne zjadam po miseczce codziennie to nie chciałoby mi się robić.
Weźcie taka wigilie - dwa dni gotowania, następny tydzień jedzenia tego samego i wszyscy żyją.
(Wykluczamy tatara, bo to wiadomo, ze na świeżo albo wcale )
Ja czasem lubie caly tydzień jesc babciowe pierogi albo leczo [emoji23][emoji23][emoji173] ale później kilka miesięcy na nie nawet nie patrzeNo my nie jemy przez tydzien tego samego nie wazne ze wigilia... sledz w oleju i cebuli to tak zgadzam się...ale salatka jarzynowa w majonezie... etc robimy jej mniej.... pierogi jak sie zrobi za duzo mozna zamrozic etc...