Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety jesy zbyt duże rozwarcie zaczynam rodzic.
Franek ma jednak 400g nie przeżyje tego.
Muszę się z Wami pożegnać. Miło było choć chwilę czuc się mama.
Napisz koniecznie co Ci powieJa sie dzis przejade... moze mnie przyjmie ginka....
W pierwszej ciazy mniej bym sie martwila bo sie wszystko rozchodzi i rozciaga.... ...no i takiego duzego brzucha nie mam zeby sie tam cos naciagalo etc
Jestes i zawsze bedziesz mama. Mam nadzieje ze Franek jest na tyle silny ze da rade, a lekarze co do wagi dziecka czesto sie myla. Takie maluszki tez przezywaja! Trzymaj sie kochana, mysle ze wszystkie tu jestesmy calym sercem z Wami...Niestety jesy zbyt duże rozwarcie zaczynam rodzic.
Węgiel nie zapiera, lepiej smecta lub loperamidPije dużo ale żeby węgiel nie pomógł to masakra. Do lekarza boje się iść bo po drodze jak popuszczę to będzie[emoji853]
Podobno jajka zwiekszaja właśnie ilosc tego dobrego cholesterolu, ktory walczy ze zlym. Wazne zeby nie byly smazone np na boczku.Ja właśnie jedząc tłuszcze zwierzęce i ogrom jajek miałam najlepszy lipidogram... Nie wiem od czego to zależy, ale na pewno potrzebujesz dobrego lekarza.
Ja mialam takie bole w pierwszej ciazy przez jakiś czas regularnie, wydaje mi sie ze jakos wlasnie kolo polowy. Teraz bolalo mnie spojenie kilka razy, zawsze bylo to po spacerze, albo jak za mlodym sie rzucilam zeby nie spadl z kanapy.Dziewczyny boli ktoras spojenie łonowe !! Kazdy krok jak chodze czuje ze boli....
Organizm pamieta 2 ciaze..bo raz za razem byly..wiec nie powinnam miec jakichs boli zwiazanych z rozciaganiem etc... a tak czuje sie świetnie
Nie nie nie to.nie moze byc prawda! Przeciez oni musza cos zrobicNiestety jesy zbyt duże rozwarcie zaczynam rodzic.