Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To robimy razem. Przyznam, ze strasznie mi soe kreci w glowie. W poprzednich ciazach tak nie mialam.Dzień dobry dziewczyny właśnie wypilam glukozę, dali mi od razu kwaskową, tak o, nawet nie pytałam o możliwość. Weszła dobrze.
Miłego dnia
W P... To my ich będziemy mogły pocałować jeśli coś zacznie się dziać niedobrego w czasie porodu, a lekarze czy położne nie będą mogli tego stwierdzić przez pomalowane paznokcie. Przecież to nie widzimisie szpitala, tylko dla naszego i dziecka bezpieczeństwaJa paznokcie u stop robię, i na pewno nie przestane. Mam niestety „stukniętego” jednego, ma uszkodzona macierz i jest tylko do połowy opuszka wiec robię i robić będę i moja mnie w P.... pocałować.
U rak mogę zrobić bezbarwna hybrydę EWENTUALNIE.
Gdzieś ostatnio moja mam była na kursie i kobieta mówiła że najgorsze jest dla dziecka hałas w około 21-25 tc , że może powodować wady słuchu. Ale czy to prawda, nie wiem...Mam pytanie do tych dziewczyn co chodzą na wesela w ciąży. Byłam już teraz na 3 w tym roku i mała tego dnia bardzo wariowala w brzuchu. Kopala mnie juz mocno przed wejsciem na sale. Staram się nie siedzieć cały czas w środku przy głośnej muzyce tylko co jakiś czas wychodzić porozmawiać z rodzinką na świeżym powietrzu. No i nie siedzimy do końca, po oczepinach wychodximy. Czy myslicie ze tą głośną muzyką można zaszkodzić dziecku ? Przed nami jeszcze jedno już ostatnie w lipcu...
Przez około 15 min po wypiciu też dziwnie się czułam, jakby mdłości takie delikatne. Ale potem już spokoTo robimy razem. Przyznam, ze strasznie mi soe kreci w glowie. W poprzednich ciazach tak nie mialam.
Ja mam akurat 25+1.Dziewczyny napiszecie dokładnie w którym tyg robicie tą glukozę? W 24 tyg. Tj 23 tydzień i ileś tam dni, czy w 25 tyg. Tj. 24 tydzień i ileś dni
Ja i Ty mamy wpisany ten sam termin na pierwszej stronie, ale ja mialam OM 30 grudnia i wg OM mam juz 24 tyg skonczone. Ja dopuszczam mozliwosc, ze ciaza jest kilka dni mlodsza, ale oboje ginekolodzy kazali mi sie trzymac dat wg OM.Dziewczyny napiszecie dokładnie w którym tyg robicie tą glukozę? W 24 tyg. Tj 23 tydzień i ileś tam dni, czy w 25 tyg. Tj. 24 tydzień i ileś dni
Ja nie mialam zastrzykow.... mialam 2 cc w 2 roznych szpitalach i nie dostawalam..