reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Wynik mam tylko przez telefon bo nie jest opisany tak, aby był do odbioru.Ma być w przyszlym tygodniu, ale i tak nie dam rady pojechać sama (50km w jedną stronę pociągiem z dzieciakami to masakra) tylko poczekam aż mąż przyjedzie i ruszymy razem.

Dziękuję za dobre słowa :*
Na.szczęście to tylko formalność. Super na.prawde ze wsZystko dobrze!

reklama
Jestem po wizytach,bylam w aptece. Na razie spróbuję zawalczyc plukankami zatok i ust. Mam recepte na antybiotyk, ale lekarz jakis taki nie przekonany, to nie wykupilam. We wtorek mam gina, niech ona sie wypowie. W pon ide do labu, chyba zroboe dodatkowo crp... I moze potem podejde do dentysty "swojego". Nawet nie wiedzialam, ze uslugi medyczne w sobotę sa takie slabe... Wyobrazcie sobie, ze ani dentysta, ani internista (podejrzewam ze to lekarz po studiach) nie umieli mi powiedzieć, ile paracetamolu moge wziac. W aptece powiedzieli "jak najmniej", ale ze dobowo max 4 tabletki.
Nie zazdroszczę. Sprobuj rzeczywiscie tymi plukankami i masz sinupret?
Swoja droga to rzeczywiście beznadzieja zeby ci kompetentnie nikt nie potrafil pomoc przexiez przepisanie antybiotyku i dawkowanie tak.prostego leku jak.paracetamol to chyba nie jakis wyczyn. Tragedia

Kup sobie sinupret, mi naprawdę bardzo pomógł i nie brałam antybiotyku.
Jak Crp do 40 to wirus i nie ma co brać antybiotyku.
Ja miałam ciągle CRP poniżej 40, ale po 4 tygodniach męczarni i tak dali mi antybiotyk, bo nic innego nie pomagało. I po antybiotyku w końcu wyzdrowiałam. Miałam dość osłabienia i kapiącej z nosa ropy...

Ja już jestem po kuracji Sinupretem, skończyłam 2-3 dni temu.

@olka90 Ja nie lubię półek, więc byłabym za opcją, w której zajmują najmniejszą powierzchnię. Nie robiłabym też półek do sufitu, bo tam niczego nie będziesz odkładać na co dzień.

Jaki.kolor? Prześlij fotkę

Najczarniejsze jakie się da bo ja się w takich najlepiej czuję
20180616_153742.jpg
:-)

Załączniki

• 20180616_153742.jpg
    20180616_153742.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 365
reklama
Miałam mutsy i teraz nie biorę nawet pod uwagę. Zastanawiam się między priamem a bugaboo - widziałam oba na żywo i chyba priam wygra :)
Czemu nie mutsy naczytalam się od Was że super widziałam na żywo trochę niski ja jestem wysoka 176 ALE i tak mocno o nim myślę że względu na Wasze opinie.

Do góry