reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Najczarniejsze jakie się da bo ja się w takich najlepiej czujęZobacz załącznik 867927 :-)
Uwielbiam czarny... ale po latach farbowania na.czarno uczulilam sie, a ja mam.tendencje do uczulen i ubolewam nad tyk, ze juz nie moge. Jeszcze dwa lata temu mimo uczulenia sie farbowalam, wiec wysypka na glowie szyi twarzy, odpuchnieta twarz wiec stwierdziłam ze musze dac w koncu spokoj. NIESTETY
Ale piekny twoj i sliczne zdjecie

reklama
Mój chłop oszalał... w kwestii imion ciężko było nam wypracować kompromis i już myślałam że jest dobrze i będzie Kajetan... No i znowu mu się odwidziało, tym razem chce Maximilion Nie wiem skąd on te pomysły bierze wcześniej był Ruben... osiwieje :angry::szok:

Mój chłop oszalał... w kwestii imion ciężko było nam wypracować kompromis i już myślałam że jest dobrze i będzie Kajetan... No i znowu mu się odwidziało, tym razem chce Maximilion Nie wiem skąd on te pomysły bierze wcześniej był Ruben... osiwieje :angry::szok:

Moze mu wyjaśnił, że będzie miał przeliczane z dziwnym imieniem?

Może zamiast Maximillion -Maksymilian?
Maksie to fajne chłopaki ;)

Korzystacie z aplikacji Preglife? Ja mam ją zainstalowaną ale od początku nie do końca zgadzały mi się tygodnie. Dziś tak sobie patrzę, kiedy zacznę III trymestr... Patrzę dalej i wychodzi wg tej aplikacji że ciąża trwa 10 miesięcy... Ja chyba czegoś nie rozumiem, o co chodzi? ;)
Screenshot_20180616-164637.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180616-164637.jpg
    Screenshot_20180616-164637.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 290
Korzystacie z aplikacji Preglife? Ja mam ją zainstalowaną ale od początku nie do końca zgadzały mi się tygodnie. Dziś tak sobie patrzę, kiedy zacznę III trymestr... Patrzę dalej i wychodzi wg tej aplikacji że ciąża trwa 10 miesięcy... Ja chyba czegoś nie rozumiem, o co chodzi? ;)
Zobacz załącznik 867943
No tak, bo w sumie liczy się już od miesiączki czas to wychodzi właśnie ok 10miesiecy ja to tak rozumiem ;p

reklama
Moze mu wyjaśnił, że będzie miał przeliczane z dziwnym imieniem?

Może zamiast Maximillion -Maksymilian?
Maksie to fajne chłopaki ;)
Brata mam Maksa i chciałam inaczej jakoś dać, chociaż Maksymilian mi się podoba:)
ale niestety tu chodzi o Maximillion... mam nadzieje że mu przejdzie, drugi dzień już gada o tym... już przetrwałam Sulejmana :D to może i to mu się znudzi...

Do góry