reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tez mam multum takich dorastających włosów , nie powinnam narzekac bo dzięki nim od kilku lat systematycznie włosy mam coraz bardziej gęste ale jak właśnie zrobie koczka albo kucyka to odstają na wszystkie strony, a nie daj Boże jak jest jeszcze wiatr na dworze [emoji23] jak rozczochraniec.

Ja sobie swój wymarzony blond zrobiłam sama w domu fryzjerska farba która kupuje za 25 zł, odrost robiłam co prawda co 4-6 tygodni, ale w domu przy pomocy koleżanki/ mamy/ teraz niemąż będzie mi pomagał. Nigdy u fryzjera nie miałam takiego koloru równego. A końcówki znalazłam sobie dziewczynę w bloku która jest fryzjerka ale nie pracuje w zawodzie i obcina mi zawsze końcówki za 10 zł maszynka na mokro (bo tylko tak chce) Zobacz załącznik 866474

To moje włosy przed zrobieniem sombre 7 miesięcy temu i podpieciem do łopatek
Piekne masz wlosy [emoji173][emoji173]

reklama
Piekne masz wlosy [emoji173][emoji173]

Miałam [emoji23]
IMG_2928.jpg

Teraz mam takie. Ale właśnie w tym tygodniu wracam do tego blondu mojego kochanego [emoji173]️ nie mogę się już doczekać.

Jeszcze dziś na paznokcie idę. Wreszcie poczuje się jak człowiek i coś ze sobą zrobie [emoji23]

Załączniki

• IMG_2928.jpg
    IMG_2928.jpg
    356 KB · Wyświetleń: 266
No to fajnie sobie organizujesz czas mimo wszystko [emoji4]
No w kinie czy muzeum jest klima więc przynajmniej. Tylko tam dotrzeć [emoji12] ...
No akurat ja bardziej odnajduję się w cieple niż w chłodzie, ale do kina teraz będę pewnie częściej chodzić bo u nas się zaczyna maraton w mieście [emoji6] więc się cieszę.

Ja bylam w kinie jakis czas temu (chlopak mnie wyblagal, zebym z nim poszla) na tym deadpool 2...oj cos czuje, ze mojej Oliwce sie to wcale nie podobalo...pod koniec tak mnie szturchala,az takie bolesne te kopnaiki byly...ale w sumie sie nie dziwie, bylo duzo za glosno!

Wiec ja chyba takich filmow z 'akcja' nie polecam...staraj sie wybierac spokojnijsze :) Niech sie dzidzius tez cieszy

Aż ciężko sobie wyobrazić co przeszłaś przy pierwszym porodzie, podziwiam Cię że zdecydowałaś się na kolejne dzieci bo raczej większość kobiet w takiej sytuacji nie chce mieć więcej dzieci. Moja Mama opowiedziała mi o swoim porodzie dopiero jak jak już bylam po urodzeniu Zosi... Miała założony szew na szyjce, a jak zaczęły się skurcze to lekarza chyba dopiero sobie przypomniał że jest ten szew i zerwał go palcem na żywca. Efekt jest taki że nie mam rodzeństwa, Mama mówi że gorszego bólu w życiu nie miała
Masakra. Mnie wystarczy jak kilkakrotnie mnie "przebadali" zeby szyjka sie szybciej rozwierala. Po kazdym takim badaniu mialam ochote uciec z porodowki, nie mowiac o tym co w trakcie... A ona i tak nie zamierzala puscic dziecka na swiat wtedy kiedy lekarz sobie zaplanowal ;)

Tez mam multum takich dorastających włosów , nie powinnam narzekac bo dzięki nim od kilku lat systematycznie włosy mam coraz bardziej gęste ale jak właśnie zrobie koczka albo kucyka to odstają na wszystkie strony, a nie daj Boże jak jest jeszcze wiatr na dworze [emoji23] jak rozczochraniec.

Ja sobie swój wymarzony blond zrobiłam sama w domu fryzjerska farba która kupuje za 25 zł, odrost robiłam co prawda co 4-6 tygodni, ale w domu przy pomocy koleżanki/ mamy/ teraz niemąż będzie mi pomagał. Nigdy u fryzjera nie miałam takiego koloru równego. A końcówki znalazłam sobie dziewczynę w bloku która jest fryzjerka ale nie pracuje w zawodzie i obcina mi zawsze końcówki za 10 zł maszynka na mokro (bo tylko tak chce) Zobacz załącznik 866474

To moje włosy przed zrobieniem sombre 7 miesięcy temu i podpieciem do łopatek
To Twoje są pięknie błyszczące:) moje to taki mat:/
IMG_20180612_102637.jpg

Moje wyglądają mniej więcej tak, myte w niedzielę rano. To zaraz po umyciu i suszeniu jest ich dwa razy wiecej i mam szope;)

Załączniki

• IMG_20180612_102637.jpg
    IMG_20180612_102637.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 250
Jejku,strasznie się namęczyłaś z pierwszym maluchem,ale drugi poród...marzę o takim ;)
Linki ja bardzo poproszę,zawsze warto miec to w zanadrzu :)

@okruszek.emi ,ja również widziałam tę samą koszulkę,którą podała @Emol . Ja swojemu niemężowi zamówiłam brelok do kluczy na dzień taty z takim napisem: " tato,ja też jestem w drodzę. jedź ostrożnie! Chcę Cię przytulić kiedy sie urodzę"
Tak mnie okropnie to rozczuliło :D
Cudne...bardzo mi się podoba [emoji4] ...może też i taką zamówię [emoji1]
Tylko mamy też syna 9 letniego i ta koszulka miała być od niego [emoji1]

reklama
Ja bylam w kinie jakis czas temu (chlopak mnie wyblagal, zebym z nim poszla) na tym deadpool 2...oj cos czuje, ze mojej Oliwce sie to wcale nie podobalo...pod koniec tak mnie szturchala,az takie bolesne te kopnaiki byly...ale w sumie sie nie dziwie, bylo duzo za glosno!

Wiec ja chyba takich filmow z 'akcja' nie polecam...staraj sie wybierac spokojnijsze :) Niech sie dzidzius tez cieszy
Głośno i dlugo maluchy zle sie czuja w takich warunkach. Moj nie lubil nawet jak wsiadalam do rozklekotanych tramwajow, od razu robil sie niespokojny. Za to po urodzeniu jest nimi zafascynowany i lubi jezdzic ;)

Do góry