Zobacz załącznik 860329 Hej ja po wizycie , dziewczyna 400g , wszystkie parametry w normie , bardzo ruchliwa w trakcie badania , łożysko z tylu, już się trochę podniosło... badanie wykonane w 20tc i 5 dni
Gratulacje zdrowej córeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 860329 Hej ja po wizycie , dziewczyna 400g , wszystkie parametry w normie , bardzo ruchliwa w trakcie badania , łożysko z tylu, już się trochę podniosło... badanie wykonane w 20tc i 5 dni
Dziewczyny ile wasze dzidziusie ważyły w 20 TC?
Witam , ja po wizycie zwykłej. Dzidzi ma wagę 311g, FHR-144/min i jest wg. usg starsze o równy tydzień. Badania połówkowe mam wyznaczone na 12.06.
I jeszcze jedno pytanie to badanie połówkowe jest przez brzuch czy dopochwowo?Mam w sobotę i jestem ciekawa jak u Was było.
A jeszcze bo moja grafiku jeszcze nie ma A chce koniecznie do niej.Witam ,
Część z nas jest już po USG polowkowym , umawialyscie się już na USG w 3 trymestrze między 28-32 TC ?
Ja tak... ale znowu mi ustalili za wczesnie moim zdaniem , 28+6 z om i 29+6 z USG , boooo ledwo jakiś termin mi znaleźli bo to okres wakacji akurat i jedni lekarze na urlopie drudzy wracają i zamieszanie z terminami , a nie chce iść gdzie indziej bo mam dobrego lekarza i dobry sprzęt tam u nich ...
Przez brzuch pomiar dziecka, jego narządów, przepływów pepowinowych, łożyska, ilosci wód i przez pochwę pomiar szyjki macicy.
Na połówkowe idziecie z partnerem?
1,5 kostki masła [emoji23]Dziewczyny ile wasze dzidziusie ważyły w 20 TC?
Ja też 13.06Oo to ja mam dzień po tobie, 13
Oki dziękija w ogóle nic w tej ciąży nie słyszałam o wadze dziecka.... dowiem się 5 czerwca