Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to ja mam dzień po tobie, 13Witam , ja po wizycie zwykłej. Dzidzi ma wagę 311g, FHR-144/min i jest wg. usg starsze o równy tydzień. Badania połówkowe mam wyznaczone na 12.06.
Super córcia, gratulacjeZobacz załącznik 860329 Hej ja po wizycie , dziewczyna 400g , wszystkie parametry w normie , bardzo ruchliwa w trakcie badania , łożysko z tylu, już się trochę podniosło
Przez brzuch pomiar dziecka, jego narządów, przepływów pepowinowych, łożyska, ilosci wód i przez pochwę pomiar szyjki macicy.I jeszcze jedno pytanie to badanie połówkowe jest przez brzuch czy dopochwowo?Mam w sobotę i jestem ciekawa jak u Was było.
Moja dzidzia miała 351g w 20+2.Dziewczyny ile wasze dzidziusie ważyły w 20 TC?
Przez brzuch pomiar dziecka, jego narządów, przepływów pepowinowych, łożyska, ilosci wód i przez pochwę pomiar szyjki macicy.