reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja zaczęłam czuć ruchy 14 kwietnia. Mój mąż 8 mają. Teraz widac juz jak Szymek się rusza w brzuchu. Zwłaszcza rano i na wieczór. :)
U Ciebie też Szymek ? :-) :)

Poleciałam do lusterka sprawdzac czy mam te linię(bo przeciez już sobie nie zobaczę:rofl2: ),ale nie mam. Za to włoski na brzuchu są i generalnie częsciej depilator w ruch idzie bo jakos tak przyspieszył ich wzrost:errr:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja u siebie tez nie widzę tej lini ;p za to pępek mi sie "rozciąga" :p
Ooo właśnie na pępek wystający też liczyłam a tu nie wyszło ;) pępek co prawda się rozciągnął i została maleńka dziurka :) i tak lepiej to wyglądało niż u mojej szwagierki, której pępek całkiem znikną... Nie podobał mi się brzuch bez pępka :)

U Ciebie też Szymek ? :-) :)

Poleciałam do lusterka sprawdzac czy mam te linię(bo przeciez już sobie nie zobaczę:rofl2: ),ale nie mam. Za to włoski na brzuchu są i generalnie częsciej depilator w ruch idzie bo jakos tak przyspieszył ich wzrost:errr:

Tak. Szymon. Moje wymarzone imię od czasów liceum :) jakby była dziewczynka to byłaby spełnieniem marzeń o imieniu mojego Męża. Miała by na imię Łucja.:) tez mam śmieszne sterczace włoski na brzuchu,ale nic z nimi nie robie.

Tak. Szymon. Moje wymarzone imię od czasów liceum :) jakby była dziewczynka to byłaby spełnieniem marzeń o imieniu mojego Męża. Miała by na imię Łucja.:) tez mam śmieszne sterczace włoski na brzuchu,ale nic z nimi nie robie.
No to mamy juz dwóch Szymonów w wątku :D
Ja nigdy o Szymonie nawet nie pomyślałam,ale czasem tak jest,że imie po prostu przychodzi i do mojego niemęża przyszło :)
Ja depilatorem to nogi przede wszystkim bo wyrywania pod pachą czy wiadomo gdzie bym nie wytrzymała

No to mamy juz dwóch Szymonów w wątku :D
Ja nigdy o Szymonie nawet nie pomyślałam,ale czasem tak jest,że imie po prostu przychodzi i do mojego niemęża przyszło :)
Ja depilatorem to nogi przede wszystkim bo wyrywania pod pachą czy wiadomo gdzie bym nie wytrzymała
Tylko dziewczyny nie myślcie czasami żeby robic coś z tymi na brzuchu :) bo jest duże ryzyko ze po ciąży mogą większe odrosnąć. A zostawione powinny po ciąży wrócić do normalności.

Moj synek ma sie dobrze. Wg moich obliczen i owulacji termin na 9.10, ale chlop rosnie jak szalony i nie termin juz na 2 października wychodzi. Apka mowi ze zaczelam 20tc a ginka ze 22tc hehe. Ale wszystko jest ok. Mlody odwrocil sie dupa o pokazal Pani doktor jaja [emoji23] caly tatus [emoji23][emoji173]
350g wazy

Tylko dziewczyny nie myślcie czasami żeby robic coś z tymi na brzuchu :) bo jest duże ryzyko ze po ciąży mogą większe odrosnąć. A zostawione powinny po ciąży wrócić do normalności.
O widzisz,a ostatnio się zastanawiałam czy by ich nie potraktować depilatorem własnie bo mi tak dziwnie z nimi,ale jak mówisz,że znikna potem to ok :D

reklama
Moj synek ma sie dobrze. Wg moich obliczen i owulacji termin na 9.10, ale chlop rosnie jak szalony i nie termin juz na 2 października wychodzi. Apka mowi ze zaczelam 20tc a ginka ze 22tc hehe. Ale wszystko jest ok. Mlody odwrocil sie dupa o pokazal Pani doktor jaja [emoji23] caly tatus [emoji23][emoji173]
350g wazy
Super! Zuch chłopak :d

Do góry