reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Kuede od 2 dni mam spieezchniete usta...i wazelina nie pomaga.... jakie niedobory mam...?

Ściągam majty i ide spac ;)

reklama
Dziewczyny jak któraś lubi czytać, a mam nadzieję że większość z was taka jest to na taniaksiążka.pl jest promocja trzy książki za 33 i później każda kolejna za 11 zł z przesyłką od 4.90 do kiosku :-)

Ooo dzięki za informację :-)
Ja uwielbiam i na pewno skorzystam.
Tym bardziej, że dzisiaj ostatni dzień do pracy idę :-D:-D:-D

Hej, wczoraj byłam u lekarza i pytałam o suplementy głównie o DHA. Napiszę informacyjnie co mi odpowiedział.
Jeżeli jem rybę min 2x w tygodniu i jem codziennie warzywa i owoce bądź piję wyciskane soki m.in z marchwi, buraka, jabłka to nie musze brać suplementów. Dla dziecka nadmiar witamin A K D i jeszcze jakiś nie pamiętam może być bardziej niebezpieczny niż niedobór. A jeżeli koniecznie chce brać dodatkowo tabletki to tylko Femibion, bo to był kiedyś lek i był on przebadany a wszystko inne to suplementy których nikt nigdy nie badał.
Magnez kazał brać Magne B6- taki właśnie brałam, bo to też lek 3 razy dziennie. Powiedziałam, że biorę raz dzienne a on ze to nic nie pomaga. No tutaj się nie zgodzę no na moje drgania powieki pomoga ten 1 raz :)

Hej, wczoraj byłam u lekarza i pytałam o suplementy głównie o DHA. Napiszę informacyjnie co mi odpowiedział.
Jeżeli jem rybę min 2x w tygodniu i jem codziennie warzywa i owoce bądź piję wyciskane soki m.in z marchwi, buraka, jabłka to nie musze brać suplementów. Dla dziecka nadmiar witamin A K D i jeszcze jakiś nie pamiętam może być bardziej niebezpieczny niż niedobór. A jeżeli koniecznie chce brać dodatkowo tabletki to tylko Femibion, bo to był kiedyś lek i był on przebadany a wszystko inne to suplementy których nikt nigdy nie badał.
Magnez kazał brać Magne B6- taki właśnie brałam, bo to też lek 3 razy dziennie. Powiedziałam, że biorę raz dzienne a on ze to nic nie pomaga. No tutaj się nie zgodzę no na moje drgania powieki pomoga ten 1 raz :)
Mnie Magne B6 kazał brać trzy razy dziennie po dwie tabletki.

Ja do Lidla mam jakieś 50 km. I dopiero wstałam. Mam nadzieję, że jak dojadę to jeszcze jakieś gacie na tylek znajdę. A jak nie to po ciucholandach wycieczka za sukienkami
Ja nie mogę nawet do ciuchlandu wejść. Zaraz mnie odrzuca i muszę uciekać.
A szkoda bo czasem taką perełkę można upolować

Ja też magnez z b6 biorę 3x2+no spa na skurcze

Miao poznajemy Cie dopiero od 2 maja.... na pewno niedlugo dostaniesz link :) wszystkie jestesmy tez tutaj i sie udzielamy :)
Tak tak, już wiem :-) Po prostu myślałam wcześniej, że będziecie się przenosić do grupy zamkniętej i mi znikniecie. Ale już wiem, że tam idą tylko bardziej intymne tematy :-) Już się uspokajam [emoji6]

reklama
Do góry